Enter Zagreb ovu nedjelju postaje dio najveće utrke na svijetu!

Written by on 06/05/2022

Ovu nedjelju održava se najveća utrka na svijetu, Wings for Life World Run. 192 nacionalnosti u 165 zemalja na 6 kontinenata u 12 vremenskih zona. Sudjelovanjem na Wings for Life World Run utrci doprinosimo ostvarivanju plemenitog cilja, jer iznos u visini 100% iznosa svih startnina odlazi izravno neprofitnoj zakladi Wings for Life čija je misija pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Ponosni smo što je Enter Zagreb u suradnji s Red Bull Hrvatska dio ove velike sportske priče. Službena aplikacija Wings for Life World Run utrke nudi mogućnost da slušate Enter Zagreb dok trčite za one koji ne mogu. Prvi glas Entera Alex Milinković i ove godine sudjeluje u utrci i pokazuje kako voditelji Entera Zagreb riječi pretvaraju u djela. Alex je ovo druga godina zaredom da trči na Wings for Life World Run utrci: “Taj osjećaj zadovoljstva, kad znaš da si dao više nego si mislio da uopće možeš, a uz to si napravio dobru stvar za druge… To se jednostavno ne može opisati. Zato je ova utrka uvijek posebna za mene”.

Utrka u Zadru je davno rasprodana, ali je još uvijek moguće sudjelovati individualno uz Wings for LIfe World Run aplikaciju i na taj način biti dio velike sportske bajke. Klikni OVDJE i postani dio globalne zajednice. Za skupljanje kilometara ne brini jer nabrijavamo se zajedno za utrku uz playlistu koja ti pomaže da uhvatiš pravi tempo na putu prema tvom cilju.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]