Pick of the Week: Kako je Harlow od školskog šmokljana došao do viralnog hita!

Razni glazbeni stilovi su trenutno hot, David Guetta se u novom singlu u suradnji s Robinom Schulzom bacio na malo jaču elektoniku, dok smo dobili i novi album od Jacka Harlowa koji je zadovoljio ljubitelje hip hopa. Također i naše domaće snage rade fenomenalne remixeve, od kojih moram izdvojiti remix od Denisa Goldina za domaći megahit Eni Jurišić i Matije Cveka- Trebaš li me, a nešto jači hip hop složio je Zembo Latifa sa Riberyjem u nabrijanoj stvari Mrtav je Rokenrol.

  1. Jack Harlow- First Class

Jack je preko školskog šmokljana koji je radio u fakultetskoj kantini došao do najhot hip hip lika na sceni koji krade show na Met Gali. Preporučam da chekirate video na YT koji se zove Evolution of Jack Harlow u kojemu se vidi kako je Jack svoj talent otkrio još u ranim danima kad je krenuo repati i samostalno snimati spotove kao slatki srednjoškolac sa naočalama i aparatićem za zube.
Od toga je doživio totalni glow up i sad je izbacio trenutno najkomercijalniju traku First Class, inspiriranu sample-om hita Fergie- Glamurous, a pjesma se nalazi i na njegovom najnovijem albumu Come Home Kids Miss You na kojemu je surađivao sa velikim facama poput Justina TImberlakea, Pharrella i Drakea. Iako pjesma trenda na tik toku već neko vrijeme, završila je u ovotjednom Pick of the weeku jer smo napokon dobili i spot!

Jack Harlow – First Class [Official Music Video] – YouTube

  1. Kygo- Freeze

Čak osam minuta predivne elektronske chill stvari s još ljepšim spotom dao nam je Kygo kao poklon za kraj ovog tjedna. Iako je pjesma lakša i više emotivna, harmonije su stvarno sjajne i dok sam je prvi put slušala, nisam imala feeling da toliko traje. Nije ni čudo onda da je na vokalu još dosta samozatajni pjevač Andrew Jackson, koji je svoj talent za pisanje pjesama pokazao pišući hitove za Dua Lipu, The Chainsmokerse, Johna Newmana i mnoge druge.

Kygo – Freeze (Official Video) – YouTube

  1. Robin Schulz, David Guetta- On Repeat

I za kraj, jedna potpuno stilski drugačija pjesma od prve dvije. Dva hitmejkera spojila su se za odličan hit, a ono što posebno lajkam je to da su nevjerojatnom lakoćom uspjeli spojiti svoje stilove u jednu traku sa vrlo zaraznom melodijom. Guetta inače stvarno ne staje, osim ove suradnje, objavio je i svoj najnoviji remix za Sweetest Pie od Megan Thee Stallion i Dua Lipe.

Robin Schulz & David Guetta – On Repeat [Official Visualizer] – YouTube

Piše: Tea Hendija