Zagrebačku publiku rasplesat će nova era svjetskih dj-eva: Cosmjn i Mariano Mateljan

Pažljivo pripremljen program audiovizualnog micro-house spektakla kreće 20.05. u Katran Klubu, s dva odvojena stagea, chill zonom i poznatim imenima elektronske glazbe. ‘’Njegovi zvukovi negdje su između housea i techna te stvaraju nešto čarobno i jedinstveno’’, kažu ljubitelji house glazbe za COSMJN-a, a upravo on će razveseliti zagrebačku publiku 20. svibnja u Katran klubu. COSMJN je dio Rumunjske klupske scene, a radi pod najvećom Rumunjskom agencijom Sunrise, organizatora svjetski poznatog Sunwaves festivala.

Rame uz rame s njim, naći će se afirmirani Splićanin Mariano Mateljan, poznat kao svijetla točka kada pričamo o producentima koji se probijaju kroz scenu Europske elektronske glazbe u Hrvatskoj. Poznat je kao DJ resident poznatog Sonus Festivala te Fuse rezidencije iz Londona, UK-a te je član Francuske agencije Interwave.

Osim Cosmina i Mariana Mateljana, u Katranu nas očekuju velika imena micro housea poput Bose kolektiva iz Španjolske koji će predstaviti svoje glazbeno znanje na jedim od najekskluzivnijih audio sustava na svijetu – VOID Acoustics UK, koji preko Void.hr distributera P.Audio sponzoriraju ove evente.

Dëkyr (Bose kolektiv), osnivač mikro-pokreta iz Madrida, poznat je po svojim minimalističkim i snažnim setovima u kojima prezentira svoje kompleksne vještine miksanja. Uz njega, tu je i Roldan, DJ rođen u Guatemali, Južna Amerika, kojeg smatraju jednim od najvećih umjetnika španjolske madridske klupske scene. Uz strane izvođače, iz Njemačke dolazi mladi producent i DJ DIKKA, čiju glazbenu produkciju objavljuje veliki dio Europe, HTTPS resident DJ IGZ  te jake lokalne snage Bosk i Kobali.

Organizatore ovog događaja, HTTPS: i Smooth events, spojila je želja da publici u Hrvatskoj predstave serijal micro-house evenata kao svojevrsnog kontrapunkta sveprisutnom mainstream elektronskom zvuku.  Ista karta vrijedi za oba floora, a ideja je pružiti osjećaj dva odvojena kluba na istoj lokaciji. Ukoliko vam ni izbor dva muzička ritma neće biti dovoljan, organizatori su osigurali i prostor namijenjen za chill-zonu, gdje će se nalaziti ležaljke, voće i piće. Early birds ulaznice su već rasprodane, a broj stolova limitiran i zato brzo klik na link da osigurate svoja mjesta. Ulaznice su dostupne na platformi Entrio.