Sve je spremno za početak prvog Future Scope festivala

Sve je spremno za premijerno izdanje Future Scope festivala, jedinstvenog događanja koje na tri dana pretvara jarunski Otok mladosti u najveću glazbenu oazu u Hrvatskoj. Od 13. do 15. svibnja je proslava 20. rođendana kultnog klupskog programa Future Scope, a ujedno je to ove godine i prvi veliki open air festival, kojim slavimo kraj pandemije i početak vrućih ljetnih zabava na otvorenom.

Tri glazbena dana na Jarunu obilježit će brojni domaći, regionalni i svjetski glazbenici iz samoga vrha trenutno aktualne scene. Na festivalu nastupaju legende elektroničke glazbe Sven Väth, Stacy Pullen, Paul van Dyk, Mauro Picotto, Maurizio Schmitz, Petar Dundov, Sister Bliss s Faithless DJ setom, Sam Paganini, Nicole Moudaber, Terry Francis i Nathan Coles.

 

Festivalski program počinje u 16 sati petkom i subotom te u 14 sati u nedjelju, a potrajat će sve do jutarnjih sati. Treba podsjetiti i na after partyje, koji će se održavati u klubu Boogaloo 14. i 15. svibnja, a početak tih programa će biti u četiri sata ujutro. Ulaznice za službene after partyje festivala bit će dostupne na vratima kluba po cijeni od 70 kuna, odnosno 50 za one koji u Boogaloo dođu s festivalskim narukvicama. Posebno jak bit će after party u nedjelju, koji će se održavati na dva floora.

Festival će, osim sjajnom i raznolikom glazbom, vrvjeti i dodatnim sadržajima. Na zdanju će posjetitelje čekati bogata gastronomska ponuda, odnosno četiri food trucka, a da bi se baš svi i po tome pitanju mogli maksimalno opustit će postojati i ponuda za vegane. Za one koji s festivala osim idiličnih uspomena žele ponijeti i fizičku memorabiliju je tu Future Scope Festival štand s brendiranim Future Scope proizvodima (majice, lepeze, ruksaci, čaše, naočale i slično) nezaobilazna stanice za sve stare i nove fanove nagrađivanog klupskog brenda! Bit će tu još svakakvih zanimacija, besplatnog šminkanja, izrade pletenica isl.

Uz već spomenute food truckove, jedan će zaseban štand biti posvećen i onima kojima treba dodatno razbuđivanje i snack – na njemu će se prodavati svježa peciva i kava. Najbolje iz prirode bit će dostupno na Smart štandu, koji će biti opremljen bongosima i rizlama i probranim CBD proizvodima.

 

Karte za festival su dostupne preko sustava Entrio. Ako ne želite propustiti niti jedan of tri dana festivala, festivalsku ulaznicu možete kupiti po cijeni od 449 kuna, a VIP festivalska ulaznica 649 kuna.