Pick of the Week: Matroda novim singlovima pokorio strano tržište!

Ne mogu čak ni reći da smo lagano uplovili u ljetnu sezonu jer smo se dosta naglo našli u majicama kratkih rukava zbog temperatura do čak 30 stupnjeva!
Što se vremena, tiče, sve je spremno za ljeto, a toga su itekako svjesni i producenti jer se lagano bacaju u lov na najveći festivalski ljetni hit.

Osim što se neki ruše od visokih temperatura, danas su se privremeno srušili i streaming servisi jer je Kendrick Lamar nakon pet godina pauze izbacio album Mr.Morale & The Big Steppers. Od hip hop-a/trapa dobili smo i još jedan novitet, a to je nova suradnja koju su napravili Post Malone i Roddy Ricch. Kao potpuna suprotnost soundu, Guetta je izbacio obradu pjesme Ameno, a ovo su i ostali hot klupski bengeri na koje ćemo plesati ovo ljeto.

  1. Matroda, Bleu Clair- PWR

B-day boy Matija Rodić ovaj vikend slavi ročkas i to na najbolji mogući način! Uoči rođendana napravio je poseban birthday week line-up i nastupa u Nashville-u, San Diegu i Tempeu.
Tamo će siguno i vidjeti koliko će ekipa poluditi na njegov najnoviji singl PWR, koji kao što mu i sam naziv govori, zvuči dosta jako i nabrijano.

Matroda, Bleu Clair – PWR | Insomniac Records – YouTube

2. Galantis- 1×1

Zauvijek će mi ostati u pamćenju radnom fun fact vezan za Galantis, a to je da je jedan član ovog švedskog dj dua producirao sad već klasik Toxic od Britney Spears.
Totalna kontra pop princezi dolazi iz njhove nove radionice, a radi se o pravom klupskom bangeru 1×1 kojeg prati i iznimno simpatičan lyric video u kojem su glavne zvijezde rasplesane mačke.

Galantis – 1×1 (Official Lyric Video) – YouTube

  1. Maur, Goodboys- Salvation

Majstori melodic house-a i techna napravili su još jedan hit koji će se sigurno naći visoko na ljestvici Beatport, a to je njihova najnovija suradnja sa Goodboysima, o čijoj kvaliteti govori i njihova nominacija za Grammyja 2019. za stvar Piece of Your Heart. Jedva čekam to čuti i live krajem mjeseca na Sea Star festivalu gdje nastupa Meduza, koji zajedno s njima taj hit potpisuju.

Salvation – YouTube

 

Piše: Tea Hendija

Facebook Comments