Mashup tjedna: Sentineo u dvije minute obradio viralni tik tok hit!

Written by on 17/05/2022

Josip Kolić, poznatiji pod svojim umjetničkim imenom Sentineo, počastio nas je svojim dolaskom u novoj epizodi Mashup tjedna. Setineo inače stiže iz Vrbovca, završio je pjevanje na Rock akademiji, a od glazbenih uzora najviše voli Dua Lipu i Calvina Harrisa. Nedavno je potpisao za izdavačku kuću Dallas Records, na kojoj je i izašao njegov najnoviji singl Human Nature.

“Odabir imena pokazao se najtežim zadatkom u mojoj dosadašnjoj karijeri! U ovom modernom svijetu stvarno nije lako izabrati umjetničko ime. Neo je slatko, ali shvatio sam da nije dobro za biznis. Sentineo je tu bolji, posebniji, zreliji. Sviđa mi se i kako “Senti” svakako označava moju sentimentalniju stranu koja zna biti dosta izražena, a to se vidi i u ovoj pjesmi, tako da je promjena imena imala smisla”, izjavio je.

Sentineo – Human Nature – YouTube

Mladi i talentirani Sentineo odlučio je napraviti novu epizodu Mashup-a na podlogu Martina Garrixa- Pressure (ft. Tove Lo), na koju je otpjevao i viralni tik tok hit First Class od Jacka Harlowa koji je već došao na BIllboard Hot 100 chart.

Mashup Tjedna – Sentineo – YouTube

 

Korištenje slenga sastavni je DNA svake mlade osobe. U gomili riječi kojima opisujemo stvari oko nas, postaje sve teže pronaći ispravan termin kojim govorimo da nam se nešto sviđa. Srećom, u Sky Coli imaju rješenje koje će sada već zastarjele izraze poput – cool, top, vrh ili gas – baciti u zaborav dok kažeš „boomer“

Možda ste danas dok ste hodali do škole ili faksa primijetili grafit koji savršeno uklopio u staru gradsku jezgru, ali niste znali je li on – vrh ili cool. Ili je vaš najbolji frend rekreirao video na TikTok-u gdje istovremeno pleše i žonglira teniskim lopticama, pa se niste mogli odlučiti je li on – gas, top ili vatrica.

Sve te jezične peripetije mogu djelovati zbunjujuće. Ako je nešto cool, je li istovremeno i gas? Ako je nešto vatrica, može li to biti top? Puno sinonima dovodi do toga da najčešće koristimo one riječi koje su trenutno aktualne, u želji da nam se netko ne krene izrugivati do životnog momenta gdje postajemo viralni fail.

 | Autor: promo

Da bi se stalo na kraj tom problemu s kojim se svakodnevno suočavaju mladi u regiji, Sky Cola, brand osvježavajućeg bezalkoholnog pića, stvorio je novu kreativnu platformu s kojom će svi takvi, zbunjujući izrazi ishlapjeti u zaborav dok kažeš „boomer.“

Sigurno se pitate – kako?

Tako što će sve te riječi zamijeniti ni više ni manje nego – riječ SKY.

Sky Cola vjeruje kako je vrijeme za novu komunikaciju. Cool, top, vrh, gas, vatrica i ostalo društvo imali su svoj trenutak – i s njime nisu puno toga napravili. Sada je vrijeme za nešto novo i svježe, što će obilježiti glas generacije Z.

Upravo se zato Sky Cola udružila s pet popularnih regionalnih influencera kako bi predstavila novu kreativnu platformu – Sky je Sky, sve s planom da sljedeći put kad nađeš nešto što ti se sviđa kažeš da je – SKY.

Tko su ti influenceri, kako oni vide svijet oko sebe i koje su stvari njima cool, top, vrh, gas, SKY, provjeri u videu kojeg su lansirali povodom početka kampanje.

Pogledajte video:

Facebook Comments
Tagged as

[There are no radio stations in the database]