Summer vibe ponovo na Jarunu: Budi dio ženske dm utrke i dočekaj ljeto u top formi!

Written by on 18/05/2022

Ljeto nam je lagano pred vratima i temperatura je idealna za aktivnosti u prirodi!
Najbolji način rekreacije je da okupiš ekipu za trčanje i sudjeluješ u dm ženskoj utrci na Jarunu.

Pripreme za desetu dm utrku već su lagano startale i to pod vodstvom magistra kineziologije Marija Mlinarića. Pripreme za utrku traju do 10. lipnja, dok će se dm ženska utrka održati u subotu, 11. lipnja na Jarunu.

Treninzi će se održavati radnim danom od 18 do 19 sati, na livadi između nasipa i kraja veslačke staze na Jarunu, dok će subotom i nedjeljom treninzi biti dostupni online, na dm-ovim profilima na Facebooku i Instagramu te na internetskoj stranici trening.com.

Na pripremama za dm žensku utrku mogu sudjelovati sve ljubiteljice trčanja i aktivnog života te one koje to tek žele postati. Sve što morate ponijeti sa sobom je dobra volja i spremnost na prihvaćanje izazova – ostalo osiguravamo mi. Pripremite se za atletske treninge, treninge snage i tonizacije koji će vam osigurati kondiciju za dm žensku utrku, ali i inspiraciju da se nastavite svakodnevno kretati“, izjavio je Mario Mlinarić, magistar kineziologije i voditelj priprema za dm žensku utrku.

Sudjelovati na dm ženskoj utrci možete kupnjom ulaznica koje su od danas dostupne u prodavaonicama dm-a (do 10. lipnja) ili u dm online shopu (do 3. lipnja), a birati možete između četiri utrke. Dvije su namijenjene najmlađima, djeci od dvije do šest godina te djeci od sedam do jedanaest godina, dok će žene moći sudjelovati u natjecateljskoj i rekreativnoj utrci. Kotizacija za natjecateljsku utrku iznosi 100 kuna, za rekreativnu 50 kuna, dok je kotizacija za dječje utrke 25 kuna.

8. dm ženska utrka – YouTube

dm ženska utrka jedno je od najvećih sportsko-rekreativnih događanja u Hrvatskoj, a ovogodišnja će utrka pružiti podršku radu udruge P.I.N.K. – life s ciljem otplaćivanja ultrazvučnog uređaja za KBC Zagreb te kupnje mobilnog ultrazvuka za KBC Sestre milosrdnice. U osam utrka održanih u Zagrebu i jednoj virtualnoj utrci sudjelovalo je više od 48.000 trkačica i djece, a uz njihovu pomoć dm je donirao više od 700.000 kuna.

Sve detalje o pripremama i desetoj dm ženskoj utrci možete saznati na internetskoj stranici.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]