Kultni nastavak se vraća: Odleti u Cineplexx na novi nastavak Top Gun-a!

Nastavak kultnog filma, na koji smo čekali više od 30 godina, napokon je stigao na veliko platno! Top Gun: Maverick dolazi u kina, a mi ti osiguravamo ulaznice, kokice i piće za nezaboravan provod. Odleti u Cineplexx na novi nastavak Top Gun-a i doživi dio adrenalinske vratolomije u zraku.

Priliku imaš kod našeg Luke u Afteru kad će on svaki radni dan tijekom showa random u priču ubaciti riječ Top Gun, zato pažljivo slušaj, jer ti je to znak da se javiš brzo na naš whatsapp- 099 797 99 99. Ako si prvi i ako si dovoljno brz, kao i Tom Cruise u avionu, karte su tvoje!

Također je na ovom nastavku Tom inzistirao da svi glumci usvoje osnove i mehaniku leta i sile gravitacije pa, za razliku od prvog filma, u ovom filmu svi glumci su doista u pilotskim kabinama zrakoplova  F/A-18 i njima upravljaju, glume i izgovaraju svoj tekst.” Cruise kaže kako je letenje avionom veličanstveno jer je to ujedno i korištenje i prkošenje prirodi. Dodaje: „Ponovno igrati Mavericka, u drugoj fazi njegova života, za mene je bilo nevjerojatno iskustvo. Maverick je još uvijek Maverick.

Tom Cruise on the set of Top Gun: Maverick from Paramount Pictures, Skydance and Jerry Bruckheimer Films.

Koliko je film kultan, govori i činjenica da je i dalje dio pop kulture, čak i nakon 36 godina nakon prvog prikazivanja, zato pažljivo slušaj After i odleti u visine uz najjaču pilotsku ekipu.

Top Gun: Maverick | NEW Official Trailer (2022 Movie) – Tom Cruise – YouTube