Nakon dvogodišnje pauze u petak počinje Sea Star festival!

Written by on 25/05/2022

U petak, 27. svibnja svoja vrata će otvoriti umaški Sea Star, prvi veliki festival u Hrvatskoj nakon dvogodišnje pauze. U prekrasnu lagunu Stella Maris pristižu deseci tisuća posjetitelja iz više od 40 zemalja svijeta na događaj koji će po posjećenosti biti blizu prvoj, rekordnoj godini. Fantastičan lineup predvode Amelie Lens, Meduza, Umek, Topic, z++, Kukus i brojni drugi. Centralnim danima festivala, petku 27. i suboti 28. svibnja, pridružuje se i warm up party koji će se održati u četvrtak, na omiljenoj festivalskoj Electric Waves pozornici. Sve goste Sea Stara nadolazećeg vikenda, osim fantastičnih nastupa, čeka i pravi ljetni ugođaj, sunčani i topli dani s temperaturama do 30 stupnjeva, savršeni za prvo veliko festivalsko okupljanje u 2022. godini.

 

Od warm upa do closinga – program po danima!

Program Sea Stara odvijat će se na ukupno četiri pozornice. Glavne scene čine Tesla Main Stage i Nautilus Arena uz atraktivne alternativne oaze Electric Waves i Silent Octupus, sve smještene tik uz obalu mora.

 

 Warm up party // Četvrtak, 26. svibnja od 20:00

Na prekrasnoj Electric waves bini pored mora, glazbeni magovi napravit će uvertiru u najbolji Sea Star Festival do sad! Welcome Party počinje u 20 sati, ulaz je slobodan, a za atmosferu će biti zaduženi SMT#nG, Mateo Santic, Recep i Phrasal.

 

 

Dan 1 // Petak, 27. svibnja od 19:00

Vrata festivala u petak 27.  svibnja otvorit će se u 19:00, a prvi nastupi počinju od 20:00. Prvi dan Sea Stara rezerviran je za nastupe megapopularnih Talijana Meduza, legenda hip hopa Onyx, pobjednika Eurosonga Kalush Orchestra te dugačjkog niza uzbudljivih izvođača među kojima su Topic, Adiel, Kuku$, Stole X Smoke Mardeljano X Phat Phillie, Brina Knauss, Insolate, Vanillaz, kao i Andrea Ljekaj, Borut Cvajner, Bronski, Marin Biočić, Soulfreq, Traples, Virgin Helena.

Dan 2 // Subota, 28. svibnja od 19;00

Subota je rezervirana za nastupe techno kraljice Amelie Lens, Umeka. 

Ljetni dani na Sea Staru!

Osim vruće atmosfere koju glazbene legende donose sa sobom za vrhunski vikend u Umagu pobrinut će se i pravi ljetni dani s temperaturama zraka do čak 30 stupnjeva, uz more dovoljno toplo za kupanje.

 

SSF Woov aplikacija

Sve važne informacije o festivalu, od ove godine možete imati nadohvat ruke u Sea Starovoj Woov aplikaciji. Sve što trebate je instalirati aplikaciju na svoj mobitel i pratiti sve informacije o festivalu, od lineupa, informacija do povezivanja s ostalim Sea Star posjetiteljima.

Zamjena narukvica i festivalska mapa

Za bolje snalaženje na festivalu objavljena je festivalska mapa s festivalskim zonama i pozornicama uz iscrtane sve važne informacije, kao što su parking, ulaz, zamjenska mjesta za narukvice, šank, pozornice festivala, Foodland i razne glazbene zone, a može se downloadati na mobitel preko aplikacije.Zamjenska mjesta za festivalske narukvice radit će u petak i subotu od 10:30 do 3 ujutro i svima se proporučuje da čim prije obave zamjenu. Jednodnevne ulaznice nije potrebno mjenjati za narukvice, već se s njima ide direktno na ulaz.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]