Big Beach Spring Break na Zrću – stižu blizanke Nervo

nervo

Zrće je već zakoračilo u vruću ljetnu atmosferu jer je proljetni Big Beach Spring Break ponovno maksimalno ugrijao partijanere! Na najluđu hrvatsku party plažu stižu Plastic Funk, Alle Farben i dvojac Nervo.

Plastic Funk je nastupio sinoć, Alle Farben slijedi sutra, a večeras će partijaneri iz cijelog svijeta uživati u setu koje spremaju sestre Nervo u jednom od najboljih svjetskih klubova, u Papayi.

Nervo su najbolje ženske DJ-ice na svijetu prema izboru prestižnog DJ Maga. Na visokom su 18. mjestu odmah iza Tiësta, Calvina Harrisa i Vintage Culturea. Zanimljivo je da su i u Top 3 najbolja svjetska dvojca prema istom izboru, iza Dimitri Vegasa & Like Mikea i W&W-a.

40-godišnje Olivia i Miriam Nervo vole big room house, a nastupale su na brojnim velikim festivalima od Tomorrowlanda do Lallapalooze.

Ove Australke su surađivale s brojnim imenima, kao što su David Guetta, Afrojack, Nicky Romero, R3hab, Ummet Ozcan, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Kylie Minogue, Nile Rogers, Soffi Tucker

(naslovna foto: Nervo/Facebook)