Topic ekskluzivno za Enter Zagreb: ‘Probao sam i online dating, bolje je uletiti preko instagrama!’

Written by on 01/06/2022

Festivalska sezona službeno je otvorena! Ekipa Entera iskoristila je produženi vikend za druženje s najvećim svjetskim dj facama na Sea Star festivalu.

Prema riječima organizatora, Sea Star ispisao je povijest uz preko 40 000 posjetitelja koji su se vratili iz Umaga s uspomenama za čitav život. Kroz festivalska vrata u dvije večeri ušli su posjetitelji iz više od 40 zemalja i s četiri kontinenta! Prevladavali su fanovi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Švicarske, BiH i Srbije, a bilo ih je koji su do Umaga potegli čak i iz SAD-a, Australije, Izralea i Kuvajta!

Stella Maris Resort postao je pravo party središte, sa četiri brutalna stage-a i jakim lineupom, moglo se naći doslovno ponešto za svakoga. Tesla Stage je definitivno bio the place to be, ako se pita našeg Luku Jovicu, koji je sa svojim sunčanim naočalama u Umagu uz sjajne techno dj setove dočekao i prekrasan izlazak sunca. Prvi dan festivala na Tesla Stage popeli su se Meduza, Topic i naši Vanillazi, a drugu je večer uljepšala techno princeza Amelie Lens, nakon koje je festival sa stilom zatvorio Umek.


Naša glazbena urednica Tea Hendija uspijela je i dj-e uhvatiti prije nastupa za kratak razgovor, a svi su je dočekali sjajno raspoloženi i spremni za dj setove. Prvo je popričala s Mattom iz Meduze koji ima sebe imaju i nominaciju za Grammyja za stvar Piece of Your Heart.

Sea Star Festival 2022 | Thank You! – YouTube

Matt je bio oduševljen svojom hotelskom sobom, kao i kolačićima koje je tamo dobio te je priznao da mu je slatko guilty pleasure. Što se pjesama tiče, Piece of Your Heart im je definitivno promijenila glazbenu karijeru, te su zahvaljujući njoj došli u kontakt s velikim glazbenim imenima za koje službeno rade i remixeve, a neki od njih su i Ed Sheeran i Florence and the Machine. U budućnosti bi voljeli surađivati s rokerima Maneskinom, koji su također njihovi sunarodnjaci Talijani!

Meduza nastupa i na Tomorrowlandu ovo ljeto, a zanimljivo je kako je tamo na lineupu i Topic, dj s kojim je Tea također porazgovarala. Topic inače ima i hrvatske korijene na koje je jako ponosan, a otkrio nam je i da je čak upoznat i s nekom našom domaćom glazbom. Trenutno je u sretnoj vezi, ali je priznao kako je prije pandemije probao online dating i da mu se nije previše svidio. Preporučio je da se uleti naprave preko instagrama,, te da samo treba biti komunikativan i to je ključ uspjeha. Od glazbenih izdanja, ono što nas je posebno razveselilo je ekskluziva koju nam je dao: ‘Uskoro izbacujem obradu jedne kultne 90’s techno stvari, Kernkraft 400- Zombie Nation‘, a Tea garantira da ćete je prvi čuti kod nas na Enteru!

Tea je također nagovorila Topica da kratko odsvira s njom i nešto na klaviru, a ako vam je predaleko skočiti na njegov nastup na Tomorrowlandu, pozvao nas je sve na u Papayu na Zrće gdje nastupa 07. lipnja. Hvala još jednom Sea Staru na sjajnoj atmosferi i organizaciji, te se vidimo i iduće godine!

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]