Zagreb spreman za LMF spektakl!

lmf

ARTBAT, Fisher, Solardo, Claptone, Gorgon City, Nora En Pure, Mark Knight… kakav nas samo glazbeni spektakl čeka od petka do nedjelje na zagrebačkom Jarunu, na još jednom fantastičnom LMF Festivalu!

Ukrajinski dvojac ARTBAT odavno je postao poznat izvan svoje zemlje i njihov bi nastup mogao biti posebno emotivan zbog rata koji već tjednima bjesni u njihovoj zemlji.

Australski DJ i producent Fisher redovito je i na DJ Mag popisu najboljih DJ-eva na svijetu. Otkako je došao na scenu s globalnim hitom ‘Losing It‘, FISHER je nastavio svoj uspon nizom velikih singlova kao što su ‘Just Feels Tight‘, ‘Freaks‘, ‘You Little Beauty‘, ‘Palm Beach Banga’.

Gorgon City su britanski elektronski dvojac. Ima li još nekog tko nije čuo megahit ‘Ready For Your Love‘? Tu je i stvar ‘Imagination‘ koja je na YouTubeu streamana više od sto milijuna puta.

Popis velikih imena se nastavlja, a bit će tu i jake domaće snage poput Yakke, Dalleriuma, Koste Radmana

Prošle godine smo uživali u odličnom lineupu, a ove godine party na Jarunu će biti još luđi. Za one koji još nisu kupili svoju ulaznicu, možete ih pronaći na stranicama Eventima.

timetable lmf
Raspored setova (foto: LMF Festival/Facebook)

Vidimo se na Jarunu ovoga vikenda, od 3. do 5. lipnja, „Let The Music Be Free“!

(naslovna foto: LMF Festival/Facebook)