Mjesec dana do Ultre – od danas u prodaji i jednodnevne regionalne ulaznice

ue

Samo mjesec dana je ostalo do najvećeg i najspektakularnijeg glazbenog događaja u Hrvatskoj. Osmo izdanje Ultre Europe održat će se u splitskom Parku Mladeži od 8. do 10. srpnja. Četiri pozornice ugostit će najveće DJ zvijezde, a organizatori su najavili posljednja imena koja će se pridružiti bogatom line-upu.

U Split stižu: Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack, Alesso, Marshmello, Nicky Romero, Oliver Heldens, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Above & Beyond, Adam Beyer,  Amelie Lens,  DJ Snake, Joseph Capriati, Marco Carola, Nina Kraviz, Richie Hawtin i Vini Vici, a pridružit će im se i Sam Feldt, SOFI TUKKER, ACRAZE, Airod, ANNA, Frank Walker, Ilario Alicante i Krewella.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ultra Europe (@ultraeurope)

Main Stage, Resistance Stage, UMF Stage i OASIS Stage imena su ovogodišnjih stageova. OASIS Stage je odskočna daska za mlade nade elektroničke glazbe. Riječ je o izvođačima koji su pobijedili na natjecanju održanom još 2020. godine, a najsretniji među njima su Jean Philippe, Wekingz, Moon Shot, St. Vibe, Zunjino, Chvos, Tigi, Sound Of Yaz, Danny Black, Kaane, Medun, Fat Tony, Pete Spruce i Igor.

Poznata su i dva nova imena koja će imati veliku čast i otvoriti Main Stage, nakon preduge dvije godine pauze. U petak stiže već najavljeni Frank Walker, subotu ću preuzeti Mykris dok će zatvaranje biti prepušteno Adamu De Greatu.

RESISTANCE pozornica predstavlja još nekoliko odličnih imena. Predvodi ih Pretty Pink, sjajna mlada Dj-ica iz Njemačke. Njezin set otvara velike nastupe dvojca Above&Beyond na svim njihovim velikim nastupima. U Split stižu i irski duo Rory Lynam b2b Dave Caffrey te Steve Fidelak iz Kanade, a hrvatske snage branit će DJ Full Ferry te dobro poznati domaći producent Pero FullHouse.

Najbolji glazbeni program do sad slušat će se i s UMF pozornice, a posebno se veselimo setovima koje su pripremili Mike&Me i Dallerium.

Najpovoljnije regionalne ulaznice za domaće obožavatelje rasprodane su u rekordnom vremenu, a od danas u prodaju kreću jednodnevne regionalne ulaznice po cijeni od 350,00 kn. Mogu se osigurati preko online stranice sustava Entrio.hr ili na jednom od prodajnih mjesta Tisak Media.