ULTRA DROP SHOT: Marka je Hardwell lansirao na Ultru u VIP tretmanu!

U zadnja dva tjedna pokazali ste nam koliki ste kužeri u EDM mjuzu i uz nimalo lagan zadatak, dropali ste na najveće hitove koje možete čuti na Ultri!
Trud se isplatio, jer je nagrada zaista brutalna: All- inclusive VIP tretman za Ultra Europe festival za ekipu od četvero ljudi, prijevoz, smještaj u hotelu, VIP ulaznice i džeparac od 1000 kn po osobi!

Naših osam finalista dalo je sve od sebe u velikom finalu, ali pobjednik je mogao biti samo jedan.

Rundu po rundu borili su se Jelena, Stela, Vjekoslav, Marko, Marija, Toni, Nikolina i Luka za All-inclusive VIP tretman za Ultra Europe festival za ekipu od četvero ljudi.

U stručnom žiriju bili su DJ/producent Joe2Shine koji ima puno iskustva s Ultrom Europe, naša glazbena urednica Tea Hendija i dj-ica Alex Milinković i nije im bilo lako. Finalisti su dali sve od sebe, bili kreativni, poslužili se raznim rekvizitima kako bi došli do pobjede.

Na kraju je pobjedu odnio Marko koji je svojom kombinacijom raznih zvukova najbolje oponašao legendarnu EDM himnu Hardwell- Call me a Spaceman i time osvojio svemirski dobru nagradu.

 

Na drugom mjestu ostala je Nikolina koja je otišla kući s kartama za Ultru, a ostatak finalista dobilo je Mastercard poklon paket.

Još jednom velike čestitke svima i vidimo se na Ultri!