Vani je Hardwellov novi singl ‘Pacman’

hardwell

Pripremi se da te ovo za manje od mjesec dana dočeka u Splitu na Parku Mladeži. Ovako je to izgledalo na Ultri u Miamiju kad je Hardwell na svom premijernom povratničkom nastupu prvi put pustio ovu traku, a tako će uskoro biti i u Hrvatskoj na Ultri Europe.

Rijetko tko od nas u nekom trenutku svog života nije odigrao klasik igricu Pacman. Igra za razbribrigu u Hardwellovoj varijanti ima svoju mračnu stranu. Čini se da Hardwell aludira na specifične probleme s drogom na partyjima ili općenite egzistencijalne probleme.

“He is pursued by demons that are probably just in his own head. And even if he does manage to escape by slipping out one side of the maze, what happens? He comes right back on the other side. People think it’s a happy game. Well it’s not a happy game.”

Pacman‘ je sedmi singl s Hardwellovog povratničkog albuma ‘Rebels Never Die‘. Još se ne zna kada će album biti objavljen, ali obzirom da je Hardwell najavio da će imati 14 pjesmama, s Pacmanom sada znamo kako će zvučati točno pola albuma.

(naslovna foto: Hardwell/Facebook)