1. Noćna utrka powered by ENTER Zagreb

Bistranska udruga mladih u suradnji s Atletskim klubom FIT ove godine organizira svoj novi projekt „1. Noćna utrka powered by ENTER Zagreb“. Utrka će se održati 25. lipnja s lokacijom kod trgovačkog centra Westgate Shopping City.

 

 

Utrka namjerava okupiti trkače iz različitih dobnih kategorija i razine bavljenja sportom, od profesionalnih atletičara do trkača rekreativaca. U programu cijelog događaja nalaze se: glavna utrka, koja će se održati na 5 i 10 kilometara, te dječja utrka podijeljena u više skupina.

Program bi se održao u vremenskom razdoblju od 17:30 do 23:00 sati s početkom glavne utrke u 20:30 sati. Ova uzbudljiva utrka ima i značajan nagradni fond. Uz „finishersku“ medalju za svakog trkača, za ukupne pobjednike glavne utrke na 5 i 10 kilometara osiguran je fond nagrada u iznosu 6.000,00 kuna. Sve prijavljene očekuje bogat startni paket koji će uključivati profesionalno mjerenje vremena putem čipa, majicu, torbu, te proizvode sponzora utrke. Startnina iznosi 100,00 kuna za utrku na 5 km, 120,00 kuna za utrku na 10 km i 50,00 kuna za dječju utrku.

Organizatori su osigurali 10 besplatnih startnina koje ćemo poklanjati idući tjedan u Maratonu hitova. Prijave za utrku, moguće se putem ovog linka.

Vidimo se na startu!