Kreće ludnica na Medvedgradu: uskoro počinje BSH Fortress

Legendarni BSH na obnovljenoj povijesnoj utvrdi Medvedgrad ovu subotu, 18. lipnja najavljuje pravi glazbeno – scenski spektakl BSH Fortress. Za ovu posebnu priliku, pod zvjezdanim nebom tvrđave s najljepšim pogledom na Zagreb, posjetitelje će zabavljati jedan od najtraženijih DJ-a današnjice Nic Fanciulli.

Nic Fanciulli postao je jedan od najutjecajnijih umjetnika koji na međunarodnoj glazbenoj sceni posljednjih godina. Uz ogroman broj aktualnih projekata na kojima radi, Fanciulli se ističe kao uistinu multitalentirani svjetski umjetnik, a to je vjerojatno i ključ njegove dugovječnosti u industriji koja se sve brže razvija. Fanciulli je tijekom godina zadržao veliku prisutnost na Ibizi, postavši jedna od najcjenjenijih osoba na otoku. Osim Nicovih vlastitih projekata, on je stalni gost svih ključnih zabava na Ibizi. Bio je glavni gost na ANTS – glavnoj underground zabavi Ushuaie – od njezina početka, a također je nastupao u cijenjenim rezidencijama Paradise, RUMORS Guya Gerbera, Circo Loco na DC10 i INSANE.

Uz Fanciullija, na BSH Fortress posjetitelje će zabavljati i domaće DJ snage Yakka, Pablo Panda i Aldo Morro. Svoju ulaznicu možeš kupiti putem sustava Entrio.