Hardwell puštao nove stvari koje dosad nismo čuli za prvi Tomorrowland mix

hardwell

Čovjek koji će zatvoriti ovogodišnje izdanje Ultre Europe, opet nas je počastio novom glazbom. U svom prvom ‘Friendship Mixu‘ za Tomorrowland, Hardwell je pustio edite koje dosad nismo prije čuli pomiješane s glazbom njegovog nadolazećeg, dugo očekivanog albuma ‘Rebels Never Die‘.

Osim Ultre Europe, Hardwell će nastupiti i prvog i drugog vikenda na Tommorowlandu (15. i 29. srpnja).

Pionir ‘big rooma‘ na Redditovom AMA je prije nekoliko dana otkrio: “Pretpostavljam da sam ja još uvijek bigroom, ali na razvijeniji način. Ipak sam nekako završio sa standardnom bigroom formulom“, napisao je Hardwell.

“To je kombinacija toliko različitih žanrova koje najviše volim, da mu je teško dati samo jednostavno ime. Za sada još uvijek preferiram bigroom techno.”

U ‘Frendship Mixu’ legendarni je Nizozemac uključio i svoju obnovljenu verziju ‘Spacemana‘. Preradio je Skrillexov i J BalvinovIn Da Getto‘, a tu su i editi stvari ‘Domino‘ (Oxia) i ‘Pills‘ (Will Sparks & ShortRound).

Hardwell je na Redditu otkrio i da bi volio surađivati s brojnim artistima, među kojima su W&W, Swedish House Mafia, Armin van Buuren i KSHMR.

Bilo je zanimljivo čuti i Hardwellov odgovor na pitanje: Ananas na pizzi – da ili ne?

„Sve samo NE ananas na pizzi“ – odgovorio je Hardwell koji je danas objavio i novu stvar ‘Mind Control‘.

(naslovna foto: Hardwell/Facebook)