Sve je spremno za Exit Festival, a mi imamo ulaznice!

Written by on 27/06/2022

Idući tjedan ljubitelji glazbe zaputit će se prema Novom Sadu gdje nas čeka još jedno fantastično izdanje Exit Festivala. Glavni headliner ove godine je Calvin Harris. Radi se o izvođaču s jednom od najimpresivnijih glazbenih karijera svih vremena. Njegovih pet albuma redefiniralo je modernu glazbu, a uz singlove, suradnje i remikseve, inspirirao je buduće generacije producenata.

 

Calvin Harris predvodi niz velikih izvođača koji na Glavnu pozornicu Exita donose hitove teške više od 50 milijardi pregleda, među kojima su Jax Jones, Joel Corry, Acraze, Disciples, Ofenbach i obožavani James Arthur.

EXIT festival se održava od 07. do 10. srpnja kada na Petrovaradinsku tvrđavu stižu Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi.

U prodaji su jednodnevne, četverodnevne i VIP ulaznice te festivalski kamp. Cijene jednodnevnih iznose 220 kn za četvrtak, subotu i nedjelju, te 235 kn za petak, kada su u ponudi i fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 325 kn. Cijene četverodnevnih iznose 515 kn, uz uštedu od 40% u odnosu na finalnu cijenu. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima i online na stranicama Entrio.hr-a i na stranicama EXIT festivala.

 

Nešto ulaznica je stiglo i u redakciju Entera Zagreb. Poklanja ih Luka Jovica, a na tebi je da se prisjetiš najluđih priča s tuluma, festivala i koncerata na kojima si bio. Najsmješnije i najkretivnije nagrađujemo s ulaznicama. Svoje priče u audio obliku možeš poslati na naš WhatsApp: 099 7979999. Sretno!

 

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]