‘Papaya’ opet u deset najboljih klubova na svijetu, na vrhu ‘Hï Ibiza’

Culture Club Revelin

Španjolski klub ‘Hï Ibiza’ proglašen je najboljim klubom na svijetu ove godine, prema izboru prestižnog DJ Maga. U natjecanju za Top 100 klubova pristiglo je više od 600.000 važećih glasova.

Glasovi su prikupljani od ožujka do svibnja, a jučer smo konačno doznali pobjednika. Klub je to u koji ove godine kao rezidenti dolaze najveća imena: David Guetta, Armin van Buuren, Fisher, Alok

‘Hï Ibiza’ je tako ove godine skočila za čak tri mjesta, i nakon četvrtog mjesta na zadnjem izboru, ove godine s vrha je svrgnula klub ‘Echostage’ iz Washingtona, koji je ove godine drugi.

hi ibiza
Hï Ibiza – najbolji klub na svijetu za 2022. prema izboru DJ Maga (foto: Hï Ibiza/Facebook)

 

Hrvatski klubovi u Top 100

Deseti najbolji klub na svijetu i sedmi u Europi je naša ‘Papaya‘. To je pad od dva mjesta za klub sa Zrća, ali i dalje fascinantan rezultat za najbolji klub u Hrvatskoj.

(foto: Papaya/Facebook)

Drugi najbolje plasirani hrvatski klub je dubrovački ‘Culture Club Revelin‘ koji je ove godine osvojio visoko 22. mjesto, što je skok od čak četiri pozicije.

(foto: Culture Club Revelin/Facebook)

Na 24. mjestu je drugi klub sa Zrća ‘Aquarius‘ koji je ove godine pao za sedam mjesta, ali i dalje je jedno od omiljenih svjetskih party mjesta.

(foto: Aquarius Club/Facebook)

Ali to nije sve! Hrvatska ima još jedan klub među trideset najboljih klubova svijeta! To je ‘Noa Beach Club‘ koji se ove godine popeo za čak četrnaest mjesta i prema glasovima partijanera diljem svijeta zauzeo 30. mjesto.

(foto: Noa Beach Club/Facebook)

Imamo mi još predstavnika na Top 100 listi. Broj 44. na svijetu je ‘Barbarellas Discoteque‘ u Tisnom koja je ove godine pala za sedam mjesta, ali i dalje je među pedeset najboljih.

(foto: Barbarellas Discoteque/Facebook)

Osamdeset i šesto (86.) mjesto ove godine osvojio je još jedan klub na Zrću – ‘Kalypso‘ koji ima pad od dvadeset pozicija, ali i dalje se nalazi u svjetskom vrhu.

(foto: Kalypso/Facebook)

Osim Ibize, Zrće je tako sa svojim klubovima dokazalo da je jedna od najboljih europskih i svjetskih party destinacija, a Hrvatska osim Zrća ima još klubova koji su omiljeni među posjetiteljima iz cijelog svijeta.

(naslovna foto: Papaya/Facebook)