Pick of the week: ovo su najveći bangeri prvog dana Ultre Europe!

Prva večer Ultre je iza nas, a to znači da smo se doma vratili s festivala s jako puno šljokica i uspomena za čitav život, ali I novo otkrivenih pjesama!

Apsolutno fenomenalan sound, kao i light na svim stage-ima, nije nas ostavio ravnodušnima, a sve je dodatno začinila I nevjerojatno dobro raspoložena ekipa, u svojim kreativnim kostimima, zastavama iz čitavog svijeta I dj-ima čije pjesme su sigurno završile na brojnim storijima tokom večeri.

S obzirom na to da na žalost Ultre nije bilo neko vrijeme, jako me zanimalo koje pjesme će biti *the pjesme ovogodišnje Ultre i s kojima će nas vezati najviše uspomena.

Nekad se zna dogoditi da na Ultri zažive pjesme koje žanrovski nisu vezane isključivo za elektronsku glazbu, poput npr. Drake-a I njegovog mega hita God’s Plan, koji je jedne Ultre proglašen za najviše izvođenu pjesmu festivala, a također se slična stvar dogodila I s mega hitom Eda Sheerana- Shape of you.

 

Ove godine od novijih pjesama I dalje broj jedan drže sve obrade Dua Lipe, kao I viralni hit Gayle- F you, na koju smo imali prilike plesati na više setova ove večeri I to u različitim remixevima.

Ono što me posebno iznenadilo je da je puno dj-a u svoje setove uklopilo I starije rnb hitove poput Jenny from thel block ili Destiy’s Child, ali nije nedostajalo ni obrada rock ili pop rock mega hitova poput Mr.Brightside-a ili Sweet Child of Mine-a.

Puno pjesama sa seta Sofi Tukker sam shazamala jer su apsolutni bangeri koje ću vam predstaviti prvom prilikom u novoj epizodi Enterove Peglaone. Provjerena formula svih dj-a koji su apsolutno razvalili svojim nastupima su mash up-ovi raznih pjesama I to u tech house remixevima, tako da smo uz odličan balans novih I staijih hitova zajedno stvorili uspomene za čitav život.