Prvi dan Ultre Europe: vratili smo se doma!

Nakon dvije godine, konačno smo se vratili ‘doma’. Ultra Europe opet je preuzela Split, a mi smo stali za DJ pult u našem studiju na sred Parka mladeži.

Prvi dan Ultre bio je doslovno prvi za Cvitu i Luku koji su probili led na najvećem regionalnom festivalu.

Za Luku je prvi dan bio najvise obilježen intervjuima s Arminom van Buurenom i Sofi Tukker. Uz to naravno, zapamtit ćemo i gostovanje naših najdražih DJeva koji su nam se došli javiti u studio. Mike&Me je sa sobom doveo WeDamnz-a i prije nego što su rasturili UMF Radio stage svojim hitovima i tech house basom najavili su brutalnu suradnju koju slušamo sljedeći tjedan.

https://www.instagram.com/p/Cfyv8iStS4m/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Cvita je letjela po cijelom Parku mladeži i tražila najluđe outfite na Ultri Europe. Upoznavala ljude iz cijelog svijeta. Dočekala je najdraži duo Soffi Tukker i uživala u svakoj minuti. Bura joj nije smetala jer je s njom odrasla. Šećer na kraju joj je bila slika s Arminom s kojim je dočekala svitanje zore.

Naši Ultra “starosjedioci” Alex i Nina koje su ovdje “kao doma” su se još jednom ove godine uvjerile zašto im je ovo omiljeni festival na kojem će, kako su krenule, dočekati i mirovinu.
Sve u svemu, nakon dvije godine pauze bilo je i emotivno i uzbudljivo i lijepo vratiti se u naš omiljeni studio van onog zagrebačkog, a i podsjetiti se kako se to partija i provodi na pravom velikom festivalu kojeg se ni jedna svjetska metropola ne bi posramila. Jesmo li zaboravili kako se to radi? Mi bismo rekli da nismo, a vi svratite do nas danas ili sutra i uvjerite se sami.