Ultra Europe drugi dan: čikovi u cugi, suze na setu i upala mišića od plesanja!

Drugi dan Ultra Europe uspješno je iza nas!

Dobar provod, dobra cuga, dobra vibra i dobre anegdote prate nas od samog početka. Kako ti zvuči red bull votka s opušcima? Ako ne znaš pitaj Luku. Nakon gutljala lik je skužio da mu je nešto bilo čudno i nastavio s pićem. Nakon što je pola već popio skužio je kako mu ćik pliva u čaši. Živ je, zdrav i spreman za današnje partijanje.

 

https://www.instagram.com/p/Cf1XA-jtT38/?hl=hr

Setovi Nicky Romera, Alessa, Dj Snakea i Timmy Trumpeta bili su brutalni. Cvitu je najviše oduševilo zatvaranje večeri za koju je bio zaslužan Timmy Trumpet koji se pokazao kao jedan pravi showman.

 

Iako je iza Alex šest Ultri do sad, a u karijeri je odradila pet intervjua s Nicky Romerom jučerašnji susret za nju je bio itekako poseban. “Kad je Nicky Romero u setu pustio Aviciia i rekao da ovu pjesmu posvećuje posebnoj osobi u svojem životu zbog kojeg ne bi bio ono što je danas i da se nada da svi u životu imamo nekog takvog, to je bio prvi put da sam na nekom dj setu pustila suzu. Savršeno!”

Izvođač Mainstagea koji je Luki obilježio drugi dan je definitivno Oliver Heldens. Set mu je bio ispunjen svim našim najdražim hitovima i set je podebljao vlastitim bangerima koje objavljuje pod pseudonimom HI-LO čime je dodatno rasplesao Park Mladeži. Resistance stage se za drugi dan tresao ritmovima vrhunske Nine Kraviz i završio na visokoj noti pod vodstvom Adama Beyera i ako pitaš Luku, rastavili su Resistance na proste faktore.

Nevjerojatno dobra energija ljudi, ljubav prema glazbi I plesu I najvećim svjetskim dj facama je ono što čini Ultra family jednom posebnom zajednicom koja uvijek izmami osmijeh na lice. Iako je Tei glazba bila u fokusu i jedva je čekala čuti nove glazbene novitete s Kojima će nas počastiti izvođači, ovaj festival je puno više od samo toga. To je jedno posebno iskustvo uz koje su upoznaju novi ljudi, steknu prijateljstva iz raznih dijelova svijeta I nastanu uspomene za čitav život. Plesalo se do ranih jutarnjih sati, tenisice su zaprljane I pune šljokica, a posebno se skakalo na setovima Olivera Heldensa I Alessa koji je pokazao I svoju mračniju, techno stranu. Vraćamo se nazad u Zagreb puni sjećanja I najluđih fotki, a najveće glazbene poslastice Tea će vam predstaviti u novoj Peglaoni!

 

Ekipa Entera poručuje: Bolje da te sram u nedjelju ujutro nego da ti je dosadno u subotu navečer!