Ultra seli na otoke: Brač, Hvar i Vis čekaju ultranaute

vis

Nakon tri nezaboravna Ultra Europe dana na splitskom Parku Mladeži uz najbolje svjetske DJ-eve, ultranauti željni vrhunskih partyja, nastavljaju svoj provod na Braču (Regatta Party), Hvaru (Ultra Beach & Resistance Hvar) i Visu (Resistance Vis).

pool

Ponedjeljak kreće s Regatta Partyjem na Braču. U 585 Clubu u Bolu, Wahlstedt počinje točno u ponoć, a potom stižu popularne sestre Nervo čiji set započinje u 2:00 sata ujutro.

Utorak je dan za Hvar. ULTRA Beach u klubu Carpe Diem najavljuje Juliana Jordana, koji kreće u 19:45 sati, Justina Myla, koji nastupa u 20:30 sati.

U 21:15 na pozornicu će izaći poseban glazbeni gost čije ime organizatori još ne žele otkriti. Poznato je samo da je riječ o jednom od velikana elektroničke scene, o čijem će se dolasku na Hvar još dugo pričati.

hvar

Večernji program Resistance Hvar predstavlja Ilaria Alicantea koji dolazi u 1:00 sati te DJ Annu, koja će započeti u 3:00 sata.

pool2

Srijeda nas vodi na Vis. Zvijezda programa Resistance Vis je Michael Bibi, koji će započeti u 1:00 sati, a nakon njega stiže i Jock, čini set započinje u 3:00 sati.

(foto: Ultra Europe/Facebook)