ENTERview Sofi Tukker: ‘Obožavamo čuti svoje pjesme na radiju jer radimo glazbu koju zaista volimo!’

Uvijek dobro raspoloženi dj duo SOFI TUKKER prvi su put nastupili na main stage-u festivala Ultra Europe, a prije toga su na kratko stigli odgovoriti na par pitanja našeg Luke Jovice.

U vrlo raznobojnim i vedrim kostimima i s kavom u ruci, rekli su kako se njihovi live nastupi inače razlikuju od dj setova koji su puni energije za pravi dance party. Inače, ove talentirane glazbenike upoznali smo prije nekoliko godina s mega hitom Drinkee koji je čak zaradio i nominaciju za Grammyja!

Simpatično su pohvalili Hrvatsku i Split gdje su čak uspjeli i malo uživati večer prije nastupa. Hodajući ulicama Splita, čak su čuli iz jednog kafića svoju pjesmu. ‘Obožavamo čuti svoje pjesme na radiju jer radimo glazbu koju zaista volimo i stvarno nam je najveća nagrada vidjeti ljude kako uživaju uz nju’, rekla je zgodna Sophie koja je pohvalila i naše more.

Njihov album Wet Tennis koji je izađao na izdavačkoj kući Ultra Music objavili su nedavno, a s njega su vrtili i puno hitova na main stage-u Ultre. Ekipa je posebno dobro reagirala na najnoviji remix pjesme Summer in New York koji su napravili OWNBOSS & Fancy Inc.