Ultra Europe ne staje: Krenula prodaja ulaznica za 2023.!

Još uvijek smo puni dojmova od trodnevnog spektakla i osmog izdanja festivala Ultra Europe, a sve je završilo posljednjom glazbenom i destinacijskom stanicom na čarobnom otoku Visu.

Najbolji dj-i, velika svjetska imena, hrpa posjetitelja i impresivna organizacija ostavili su sve s najboljim mogućim uspomenama, a organizatori poručuju da je ovo najveće i najuspješnije izdanje do sada, s brojnim zabilježenim rekordnim brojkama. Iako broj posjetitelja nije bio nikad veći, osmo izdanje zasigurno ne predstavlja vrhunac projekta.

Foto: David Seeger, Ultra Europe official press

Rekordne brojke su samo potvrda vizije i hrabrosti te ne odstupanja od cilja koji je postavljen davne 2013. godine – ULTRA Europe može i polako, ali sigurno ide prema tituli jednog od najvećih festivala u svijetu! Novo poglavlje najvećeg međunarodnog događanja u Hrvatskoj već je najavljeno pa će tako Split, od 7. do 9. srpnja 2023. godine biti domaćinom devetog izdanja. Od danas su u prodaji i early bird ulaznice, koje se u ovoj fazi te u ograničenom kontingentu, mogu osigurati po cijeni od 149 eura.

Foto: Julien Duval photo, Ultra Europe official press

Ekipa Entera sve dane bila je live na Parku mladeži i prenosila bogat program te imala brojne intervjue s velikim svjetskim dj-ima, a pred naš mikrofon stali su Armin van Buuren, Nicky Romero, Alesso, SOFI TUKKER i Acraze. Veselimo se vidjeti u kakvim ćemo sve setovima uživati iduće godine, a do tad pregledavamo fotke i oporavljamo se od ovog nezaboravnog iskustva koje ćemo pamtiti do kraja života.

Foto: Sil Vanderbruggen, Ultra Europe official press