Hologrami, laseri i vatromet: Prvi vikend Tomorrowlanda prošao spektakularno!

Written by on 18/07/2022

Totalno ludilo, vatrometi, šljokice, laseri i hologrami razlog su zašto je Tomorrowland jedan od najvećih svjetskih elektronskih festivala! Nakon pauze od tri godine, napokon smo dočekali da se ovaj spektakl vrati. Prvi vikend Tomorrowlanda je iza nas, a sudeći prema fotografijama izgleda kao da je zaista bilo čarobno.
Na jednom od najvećih svjetskih festivala okuplja se ukupno oko 400 000 ljudi, tako da je dizajn pozornice, light, ali naravno i line up bio brutalan.
Tomorrowland se inače održava u Belgiji i to u gradiću zanimljivog imena Boom, a prvo izdanje održalo se 2005.godine.

Foto: Official FB page Tomorrowland

Tomorrowland je jedan od najvećih elektonskih festivala, a to govori i činjenica da ukupno ima čak 16 stage-eva, a main stage je posebno dizajniran s instalacijom koja se diže čak 100 metara u visinu. U petak su se na main stage popeli Robin Schulz, Fisher, Armin van Buuren, Hardwell i Major Lazer, te je posebno iznenađenje bio B2B set koji su imali Afrojack i R3hab koji su točno taj dan izacili svoju suradnju i stvar Worlds on Fire koja je i službena himna Tomorrowlanda.

Foto: Official FB page Tomorrowland

Diplo je također bio poseban domaćin jednog stage-a, a tamo su uz njega nastupili i najveći tech house maheri John Summit i Vintage Culture. Na još jednom stageu ekipu su rasplesali Topic i Fedde le Grand čiji show možeš čuti svaki petak kod nas na Enteru. Nevjerojatne vizuale u kombinaciji sa hologramima predstavio je Eric Prydz u svom HOLO showu, koji je definitivno nešto što se mora doživjeti uživo.

Eric Prydz HOLO – Tomorrowland 2022 – YouTube

Subota se naravno nastavila jako i na main stage su se popeli ALOK, Dimitri Vegas & Like Mike te Alesso s kojim smo imali prilike popričati i prije nastupa na Ultri. Dozu disco house-a dao je i Purple Disco Machine na svom Glitterbox stage-u, tako da se za svakoga našlo ponešto. U subotu je opet na main stage-u bio nenormalno dobar line up i nastupili su Kungs, Nervo, Lost Frequencies, Marshmello, a Joel Corry je predstavio i svoju novu suradnju s Becky Hill. Pjesma se zove Heaven i kako ju je Joel euforično najavio, možemo očekivati i da uskoro izađe njen official release. Vikend je naravno u svom stilu zatvorio Martin Garrix, a sve je bilo popraćeno i spektakularnim vatrometom.

Foto: Official FB page Tomorrowland

Na Freedom stage-u nastupili su ARTBAT, Meduza, Claptone i Paul Kalkbrenner koji kod nas na Zrće stiže 12. kolovoza u klub Papaya. Ovo je bio samo prvi vikend Tomorrowlanda, čekaju nas još druga dva, tako da ne sumnjamo da će nam najbolji svjetski dj-i tamo predstaviti i hrpu nove mjuze! Sve dj setove i nastupe možeš chekirati na njihovom službenom YT kanalu.

Tomorrowland 2022 l LIVE – YouTube

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]