LIL PUMP I MORTEN HEADLINERI OFFLINE FESTIVALA 2022.

Slovenija će ovo ljeto postati bogatija za najveći elektronički/hip hop festival, OFFLINE FESTIVAL, koji će ugostiti više od 10.000 ljudi. Zvijezda festivala bit će mega popularna hip hop zvijezda Lil Pump, najveće ime novog (t)rap vala, koji broji milijarde pregleda na YouTubeu.

Ofline festival zadovoljit će i ljubitelje elektroničke glazbe jer će nastupiti više od 30 techno, EDM i house DJ-a, a među njima i Morten, desna ruka Davida Guette.

Do sada je prodano preko 8000 ulaznica za dvodnevni festival, a organizatori već proširuju planirani raspored prostora te su upravo pustili treći kontigent festivalskih ulaznica u prodaju. Također će se moći uživati u VIP ložama, VIP stolovima i VIP Exprerienceu te doživjeti dodatno posebno iskustvo Offline Festivala.

Offline festival bit će smješten u prekrasnom okruženju Ptuja, najstarijeg slovenskog grada. Festival je taman toliko udaljen da buka ne smeta stanovnicima, a dovoljno blizu da posjetitelji mogu rezervirati smještaj u neposrednoj blizini, prošetati uz Dravu ili se provozati rijekom s čamcem, razgledati stari grad, jezero Ptuj i posjetiti jedan od najpoznatijih slovenskih dvoraca.

 

https://www.instagram.com/p/CfMUJaLtZf2/?hl=en

Posjetitelji će na Offline festivalu u dvije arene moći poslušati svjetski poznate glazbene majstore kao što su Julian Jordan, Mesto, Juicy M, Fernanda Martins, Xenia, Killfake, Plastik Funk. Među elektroničkim imenima ističu se Mike Williams i desna ruka Davida Guette, Morten, koji će u Ptuj stići ravno s glavne pozornice festivala Tomorrowland.

Ulaznice za festival mogu se kupiti u Infocentrima Slovenskih željeznica u Kopru, Ljubljani, Celju i Mariboru te na Eventimu. Pri kupnji se dobije kupon za 50% jeftinije putovanje vlakom po Sloveniji za 2 osobe do kraja godine. Organizatori preporučuju da se na Offline Festival dođe s ekološki prihvatljivim prijevozom – vlakovima, koji su za vrijeme festivala čak 75% jeftiniji.