Sve je spremo za Circus Maximus: stižu Steve Aoki, KSHMR, Matroda, Mike & Me i ostali!

Poznati Noa Beach Club na otoku Pagu i ove godine održat će jedan od svojih najutjecajnijih i najpoznatijih festivala – Circus Maximus. Od 24. do 30. srpnja moći ćete plesati uz neke od najpoznatijih svjetskih DJ-eva kao što su Steve Aoki, KSHMR, Matroda, Brennan Heart, K-ICM, Vize te Mike & Me. Šest dana vaši omiljeni umjetnici preuzimaju pozornicu dok plešete u poznatoj party oazi iznad mora.

Posljednjim izdanjem, 2021. godine, Circus Maximus postao je prvi DAO festival u svijetu, a ove godine nastavlja rušiti granice tradicionalnih festivalskih doživljaja. Noa konstantno radi na izgradnji zajednice za sve partijanere, ljubitelje festivala i entuzijaste elektronske glazbe u svijetu.

Noa Beach Club posebno je mjesto na otoku Pagu, ali i u cijeloj Europi, sudeći po DJ Magovoj ljestvici top klubova u svijetu. Zbog svog impozantnog uređenja, lokacije iznad mora i velikog otvorenog prostora, teško je zamisliti bolju destinaciju za ljetne festivale. Ono što Nou čini posebnom je količina sadržaja koji nudi, uz glavni stage, tu je i after-beach area, zona za VIP lounge, Yacht Club te plaža.

 

Ulaznice za festival mogu se kupiti na njihovoj web stranici.