DJ-i ne staju: Guetta, Meduza, Fedde Le Grand i Don Diablo izbacili nove stvari!

Written by on 22/07/2022

Najavljeni toplinski val je pred nama i vrhunac će imati ovaj vikend, a mi ti donosimo nove hitove koji će ti barem malo pomoći u rashlađivanju. S obzirom na to da stiže drugi vikend Tomorrowlanda, ni ne čudi kako su najveće svjetske dj face izbacile hrpu nove mjuze koju će sigurno premijerno predstaviti i na festivalu.

Lewis Thompson, David Guetta – Take Me Back

Pjesma Take Me Back označava prvu suradnju Thompsona i Guette, a stvar je savršen crossover klupske trake i radijskog hita. Guetta je rekao kako je oduvijek htio raditi s njim jer misli da je prilično underrated, a mi ga znamo kao jednog člana britanskog elektronskog dvojca Just Kiddin.

Lewis Thompson, David Guetta – Take Me Back (Official Video) – YouTube

MEDUZA, James Carter – Bad Memories ft. Elley Duhé, FAST BOY

Rijetko tko uspijeva napraviti tako dobru nostalgičnu house melodiju kao taljanski elektronski trio Meduza. Najnoviji predstavljeni singl ujedno je Meduzin prvi novi release nakon suradnje s Hozierom u velikom hitu ‘Tell It To My Heart’.

MEDUZA, James Carter – Bad Memories ft. Elley Duhé, FAST BOY – YouTube

Fedde Le Grand – Shake That Ass

Taman kao naručeno prije vikenda dobili smo još jedan bass house hit! Fedde je za ovaj klupski banger posudio sample od Eminema i hip hop hita Shake That iz 2005., koji je u ovoj verziji prava poslastica za plesne podije.

Fedde Le Grand – Shake That Ass (Lyric Video) – YouTube

Don Diablo, PnB Rock & Boaz Van de Beatz – No Piensa 

I za kraj još jedna stvar koja bi se mogla vrtiti po festivalima ovo ljeto. Naziv trake No piensa u značenju sa španjolskog znači- ne misli, a točno nam takav treba biti i moto ovoga ljeta, što više uživancije i plesa na dancefloorovima uz što manje razmišljanja i brige.

No Piensa – YouTube

Piše: Tea Hendija

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]