Veliki uspjeh u regiji: Kako zvuči house banger čiji sample je odobrila Beyoncé!

U kasnim devedesetima najviše se plesalo na rnb hitove, a na vrhu popularnosti u to vrijeme bile su Destiny’s Child koje su 1999.godine izbacile pjesmu Bills, Bills, Bills. Pjesmu potpisuje sama  Beyoncé, a stvar je bila toliko dobra da je njima to bio prvi broj 1 na ljestvici Billboard Hot 100.

Dobro uho za sample ima i talentirani srpski dj Predrag Stojkov, umjetničkog ime Dj Pessto koji je skoro pa više od dvadeset godina nakon prvog release-a napravio osvježenu verziju ovog hita. U pauzi od nastupa i produciranja nove glazbe, Pessto je našao par minuta da telefonski popriča s ekipom Entera.

‘Glazbom sam se počeo baviti prije devet godina i tad sam odlučio da ću osim dj-inga krenuti raditi i svoje pjesme’. Njegove pjesme do sad su vrtilii dj-i na Ultri i Tomorrowlandu, a u svoje setove su ih uključili i Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell i mnogi drugi.

Foto: Official Photo release Dj Pessto

‘Sad mi je poseban gušt čuti svoju novu stvar na svim vodećim radijskim stanicama diljem svijeta’. Baš tu pjesmu, Can You Pay, koju je napravio s dj-em Paulom Woolfordom možeš čuti i na Enteru, a i sama priča oko njenog nastanka je vrlo zanimljiva.

‘Nije nam bilo lako očistiti taj sample, a kako bi nam odobrili vokal, morali smo ići direktno do tima od  Beyoncé. Na kraju je taj proces trajao negdje sve od svibnja te smo dobili odobrenje od same Beyoncé’.

‘Kad smo dobili potvrdu nismo mogli vjerovati, osjećaj je bio kao da smo opljačkali banku!’, govori kroz smijeh dj Pessto.

Paul Woolford, Pessto – Can You Pay? (Visualiser) – YouTube

Vjerujemo kako će ova pjesma biti jako velik ljetni hit, a Pessto se također skupa s nama veseli i novom albumu od Beyonce na kojemu će predstaviti svoje house bangere.

 

Piše: Tea Hendija