Sunscape festival: stižu Steve Aoki, KSHMR, Matroda i Malaa

Popularni Noa Beach Club na otoku Pagu postaje dom još jednog festivala koji će ugostiti neke od najvećih DJ-eva na trenutnoj glazbenoj sceni. Sunscape festival održati će se od 07. do 11. kolovoza, a na legendarnoj Noinoj pozornici nastupiti će Steve Aoki, KSHMR, Matroda, Malaa i još uzbudljivih imena s DJ scene.

https://www.instagram.com/p/Cd8Dce5KX6B/?hl=en

Nakon male pauze, Steve Aoki napokon će opet zabavljati publiku na Zrće plaži. Poznati producent, DJ i osnivač uspješne diskografske kuće Dim Mak na Sunscapeu će imati svoj drugi nastup sezone nakon Circus Maximusa u srpnju. Prepoznatljiv je po svojoj komunikaciji s ljudima na dance flooru i bacanjem torte na publiku, stoga ne čudi da ‘Cake me’ plakati preplavljuju svaki njegov nastup, a veselimo se vidjeti ih i u Noi!

Još jedno od bitnih imena festivala je i domaći DJ/producent Matroda koji je početak svoje karijere izgradio upravo u Noa Beach Clubu kao rezident. Od tada je osvojio glazbene ljestvice i playliste, a trenutno na američkoj ‘Jack the House’ turneji žari i pali po najpoznatijim klubovima. Njegov nastup u Noi biti će ‘full circle’ trenutak u njegovoj karijeri.

Iako je odrastao u Californiji, KSHMR-irovo Indijsko porijeklo uvelike je utjecalo na njegov glazbeni izričaj, a upravo će on otvoriti Sunscape festival u kolovozu. Njegov kolega Malaa, još je jedno ime festivala. Anonimni DJ/producent prepoznatljiv po crnoj maski na sceni je od 2016. godine i od tada ne prestaje izbacivati hitove.

Noa Beach Club jedinstveni je klub na Zrću, ali i u cijeloj Europi. Zbog svog položaja iznad mora i otvorenog prostora, savršeno je mjesto za ljetne festivale. Osim ugođaja tu je i vrhunska produkcija, zvuk i neizostavni Noin VIP experience. Ulaznice za festival mogu se kupiti na stranici kluba.