Kolovoz na Zrću: stižu Timmy Trumpet, Kygo, Oliver Heldens…

Zrce Papaya

Nakon spektakularnog zatvaranja drugog dana Ultre Europe početkom mjeseca, Timmy Trumpet se vraća u Hrvatsku. Na našoj najpoznatijoj party plaži, 40-godišnji Australac s trubom nastupit će 05. kolovoza u Papayi. Upad je 35 eura, a za VIP ćeš morati izdvojiti 50 eura.

Timmy nije nepoznat gost u Novalji gdje je prvi put nastupio 2016. godine. Ovo će mu biti već peti nastup na Pagu. Timmy je ove godine svjetski broj #13 na prestižnoj DJ Mag listi.

Pet dana kasnije, 10. kolovoza na Zrće stiže Oliver Heldens kojeg na Enteru slušamo svake nedjelje od 21 sat u showu Heldeep Radio. Nizozemska DJ zvijezda također će nastupiti u Papayi. Ulaznica je 22.50 eura, a VIP je 32.50 eura.

Heldensova karijera eksplodirala je nakon mega hita ‘Gecko’. Surađivao je, između ostalih, i s Tiëstom a fanovi uz njegove originalne trake vole i odlične remikseve koje je radio za Calvina Harrisa, The Chainsmokerse, Coldplay, Martina Garrixa, Disclosure

Od 07. do 10. kolovoza u Noa Beach Clubu je Sunscape festival koji će ugostiti odlične DJ-eve.

KSHMR, Steve Aoki i Matroda će rasplesati Nou do dugo u noć. Festivalska karta je 69 eura, a dnevne karte su ovisno o izvođaču između 30 i 40 eura.

Na Zrće se vraća i u Hrvatskoj uvijek rado viđen Fedde Le Grand čiji ‘Darklight Sessions‘ slušamo svakog petka od 22 sata na Enteru. Upad je 12.50 eura, VIP je 20 eura, a četverodnevna festivalska karta za ‘Flamingo Republic‘, u sklopu kojeg je i ovaj nastup, je 59 eura. Fedde nastupa 16. kolovoza.

Ali to nije sve, jer na Zrće stižu i druga velika imena. Krajem mjeseca, u sklopu Palm Tree Festivala, u Novalji će nastupiti norveški kralj tropical housea Kygo. Čovjek kojeg je Billboard Magazine nazvao ‘Idućom EDM super zvijezdom’ ima brojne megahitove: ‘Firestone’, ‘Stole The Show’, ‘Happy Now’, ‘Higher Love’…

U sklopu petodnevnog Kygovog festivala nastupit će i DJ zvijezda iz Amsterdama Sam Feldt. Plaža na koju pristižu partijaneri iz cijelog svijeta ugostit će u kolovozu još velikih imena jer na Zrće stižu: Meduza, W&W, Paul Kalkbrenner, Felix Jaehn, Don Diablo, Vintage Culture, Tujamo, Nervo, Vini Vici i mnogi drugi.

U kolovozu je i Sonus festival na kojeg stižu Amelie Lens, Carl Cox, Boris Brejcha, Fisher, Jamie Jones, Loco Dice, Seth Troxler, Sven Vath, Vintage Culture, Claptone, Regard, Richie Hawtin

Vintage Culture će osim na Sonusu nastupiti i u Aquarius Clubu na Barrakud Festivalu 08. kolovoza. Najjeftijniji upad je 15 eura.

Nastavlja se tako vruće ljeto na najvrućoj hrvatskoj plaži.

 

(naslovna foto: Papaya Club/Facebook)