Ragusa Music Festival: u Dubrovnik stižu Guz Grooves, Fynolla, Bruns Lay, DJ Toby Romeo i ostali!

Jedna od najpopularnijih ljetnih destinacija na jadranskoj obali ugostit će vrhunska svjetska i regionalna glazbena imena. U subotu 13. kolovoza u sklopu elektronskog Ragusa Music Festivala u Dubrovniku, u klubu Lazareti nastupit će mlade zvijezde u usponu, Bruns Lay i Recep, DJ Lorenzo koji je dobro poznat slovenskoj i hrvatskoj publici, Nizozemski Guz Grooves koji nakon Tomorrowlanda u Belgiji prvi put dolazi u Hrvatsku, njegov sunarodnjak Wedamnz koji je ove godine nastupio na Ultra Music Festivalu u Splitu te Austrijski DJ Toby Romeo. Završnicu festivala zakljućit će Fynolla i resident DJ Altitude. Dubrovačka publika moći će cijeli dan uživati u zvukovima elektronske glazbe jer zagrijavanje za festival počinje u 12 sati do 17 na Copacabana plaži, a cijeli spektakl u kamenoj Lazareti oazi kreće od 18 i trajat će sve do 6 ujutro.

Najveće ime ovog festivala je majstor house muzike Guz Grooves koji je započeo karijeru s izdavanjem velikog singla “Dancing Kinda Close” koji broji 5 milijuna streamova na Spotifyju. Nedavno je nastupio na Belgijskom Tommorowlandu, a sada po prvi put stiže u Hrvatsku. Kako nam kaže, jako je uzbuđen.

‘Iskreno, ne mogu dočekati. Ovo je moj prvi put u Hrvatskoj, a činjenica da za prvi put nastupam baš u Dubrovniku još me više uzbuđuje. Jedino što mogu reći sa sigurnošću je da dubrovčanima donosim nezaboravan spektakl.’ ispričao je Guz koji nam je otkrio kako će na festivalu pustiti novi singl “What A Life” na kojem je surađivao s slavnim glazbenikom John Summitom i Stevie Appletonom.

Ulaznice za festival dostupne su preko sustava Entrio. Nešto ulaznica ćemo poklanjati i mi na Enteru zato slušaj Cvitu cijeli ovaj tjedan u Enter jutro od 7 do 11.