DOC WISHLIST SE VRATIO U GRAD: VODIMO TE U JESENSKI ŠOPING!

Ljetu se lagano bliži kraj pa je vrijeme da se pokrenemo i podebljamo garderobu. Pogotovo onu koja nam treba za sve hladnije, tmurne i kišne dane koji nas čekaju.

Da se što kvalitetnije opremiš za jesen udružili smo snage s Designer Outletom Croatia koji te časti s poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna. 

 

 

Od ponedjeljka 22. do petka 26.08. igramo DOC Wish list. Od tebe tražimo da slušaš After (radnim danom od 15 do 19h) i čekaš kad će Cvita Tudorović izdiktirati popis od pet stvari s Designer Outlet Croatia weba koje je stavila u “wishlist”, odnosno na svoju listu želja. Na tebi je da čekiraš DOC Instagram račun, pronađeš te artikle na njihovom Instastoryiu, provjeriš njihovu cijenu na službenoj stranici i javiš nam koja je ukupna vrijednost Cvitine wishliste.

Odgovor šalješ na naš Whatsapp (09 97 97 99 99), a ako nam prvi javiš točan iznos, poklon kartica za shopping u Designer Outletu od 500 kuna je tvoja. Prati i naš Instagram jer te možda pomoć očekuje i na našim Instastoryjima. Sretno!

Pravilnik DOC Wishlist