Offline Festival nadmašio sva očekivanja

Najiščekivaniji ovogodišnji festival u Sloveniji, Offline Festival, nadmašio je sva očekivanja. Više od 10.000 posjetitelja iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Italije, Austrije u živalo je dobrom ritmu hip hopa i elektronske glazbe.  Posjetitelji su uživali u dvije pozornice s vrhunskom produkcijom i vatrometom koji može parirati najvećim svjetskim festivalima.

https://www.instagram.com/p/Cg7avX2tHCP/?hl=en

 

Zvijezda prvog dana bila je američka superzvijezda Lil Pump, najveće ime novog (t)rap vala s milijardama pregleda na YouTubeu. Također je poznat po svojim kultnim suradnjama s Kanye Westom, French Montanom, Malumom i drugima. Najstreamaniji umjetnik na svijetu prvi put je na turneji po Europi i potpuno je oduševio publiku.

https://www.instagram.com/p/ChKw4CmNAzE/?hl=en

Drugog dana, Morten je vladao pozornicom Offline Festivala i oduševio prisutne svojim žestokim elektronskim stilom. Danas se smatra jednim od najtraženijih DJ-a na svijetu, vrtio je na Tomorrowlandu i ostalim velikim svjetskim festivalima.

 

Posjetitelji su bili impresionirani Offline Festivalom u dvije arene slušali su svjetski poznate glazbene majstore kao što su Julian Jordan, Mesto, Juicy M, Fernanda Martins, Xenia, Killfake, Plastik Funk , MIKE WILLIAMS. Organizatori Offline Festivala već kuju planove za iduću godinu i poručuju nam da nas čeka još veći i brutalniji spektakl.