Hrvatski DJ duo RYU&DANTE pohvalili se brutalnom ljetnom sezonom

Od prve zajedničke trake Rosé Model koja je objavljena u ožujku ove godine i koju je jedna od najvećih diskografskih kuća na svijetu, Spinnin Records, uvrstila na svoju playlistu najboljih bass house pjesama 2022. dečki su ljeto proveli vrlo aktivno. Kalypso – dva tjedna su svirali na Zrću gdje su bili warm up za popularnu njemačku rap grupu 257. Nakon Kalypsa tjedan dana proveli su u Torinu gdje su radili u Head Music Studiu s Lucom Testom na projektima za budućnost.

Nakon Torina, dečki su otvarali treći dan Ultre Europe na UMF Radio Stageu. Skupili brojne pozitivne komentare ljudi iz cijelog svijeta koji im je bio sjajan vjetar u leđa prilikom izbacivanja novog singla „Life In Death“. Traka spaja zvukove trancea sa svojim melodičnim i grandioznim breakdownom popraćenim anđeoskim ženskim vokalom i energičnim kickom.

Pjesma je podržana od strane najvećih imena elektronske industrije kao što su KSHMR, Will Sparks, Luca Testa,2-Dutch (Showtek), Ultra/Ultra Records i Spinnin Records. Mjesec dana je provela u top 10 Future Rave 2022, playliste Spinnin Recordsa, Davida Guette i Mortena.

 

https://www.instagram.com/p/CgcXgF6NBSL/?hl=en

Isti dan kad je izašao single „Life In Death“ svirali su na eventu koji je organiziran od strane Revealed Recordingsa, Hardwellove izdavačke kuće. Event se održavao u kultnom Londonskom klubu, poznatom svim zaljubljenicima u elektronsku glazbu, a i onim drugima, Ministry of Sound. Sjajna sezona i godina je iza ovog talentiranog DJ dvojca. Dečkima želimo puno sreće u budućnosti, puno dobre glazbe, nastupa i brutalnih gostovanja.