Domaća scena dobila hit: Miach i Hiljson Mandela spojili se za catchy stvar NLO!

Written by on 20/09/2022

Prošli tjedan ugostili smo Miu Čičak, poznatiju pod umjetničkim imenom Miach i trapera Hiljsona Mandelu koji su nam ekskluzivno premijerno predstavili svoju stvar NLO.

Kako otkriva Miach, pjesma je inspirirana filmom “Men In Black”, a njen zarazni refren nastao je spontano tijekom studijskog session-a: “Pjesma ‘NLO’ nastala je tijekom ljeta te smo na njoj radili Mihovil Šoštarić Lockroom i ja. Jedne ljetne večeri Miha i ja smo gledali film “Men In Black” te kada smo sljedeće jutro došli u studio, dok je Miha radio beat, ja sam inspirirana filmom počela pjevušiti ‘K’o da s drugog planeta si…’. Pogledali smo se i znali da je to – to, te smo oko tog stiha i sagradili cijelu pjesmu”.

Po završetku pjesme, kao gosta u pjesmi pozvali su Hiljsona Mandelu, s kojim je Lockroom kreirao njegov uspješan solo album “Mandela Effect”, a i ova suradnja pokazala se vrhunskom kombinacijom: “Hiljsonu se pjesma svidjela te je snimio svoj vers i time savršeno zaokružio cijelu priču“, ističe Miach.

Miach – NLO (feat. Hiljson Mandela) [OFFICIAL VIDEO] – YouTube

Spot koji ima skroz retro vibe nastao je u Beogradu, a za njegovo kreiranje zaslužan je hvaljeni dvojac Vuk Nedeljković Debbug i Đurđina Samardžić GG help, koji su vizualno prikazali pjesmu kroz imaginarni cyber svijet i tako opisali ljubav zbog koje se osjećaš ‘kao da je sve nestvarno, odnosno izvan ovog svijeta’. “Posebno bih istaknula odličan make-up & hair tim, koji je svojim zanimljivim kreacijama još više oživio cijeli spot!” zaključuje Miach.

Ova mlada glazbenica s pjesmom “NLO” predstavlja i EP izdanje “Između nas”, koje donosi ukupno četiri autorske pjesme. Kako otkriva Miach, svaka pjesma na svoj način opisuje ljubavni odnos i priča neku drugu priču, a zaigrano su omotane u r&b i pop zvuk čiju produkciju također potpisuje Mihovil Šoštarić Lockroom.

Miach će se uskoro uživo predstaviti i na iščekivanom festivalu Lil Drito, koji će se održati 30. rujna u zagrebačkoj Tvornici kulture te na jednom mjestu okupiti nova regionalna imena trap i r&b scene.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]