We Love Sound: Loco Dice, Inidra Paganotti, Archie Hamilton i drugi rasplesat će Zagreb!

Written by on 22/09/2022

Jedan od najljepših hrvatskih glazbenih događaja We Love Sound ponovno u Zagreb. Izvrsna DJ postava, predvođena DJ zvijezdama kao što su Loco Dice, Archie Hamilton, Indira Paganotto i drugi, rasplesat će zagrebačku publiku sutra u HALI.Izvrsna produkcija i samo uređenje prostora garancija su kvalitete zvuka i svjetla, te posebnog doživljaja koji odlikuje ovaj događaj razlikuje od drugih. Na njemu se očekuju gosti iz cijele regije i Europe.

Njemačka DJ zvijezda, tuniskog podrijetla, Loco Dice miljenik je hrvatske publike. Diljem svijeta poznat je po slaganju naizgled nespojivih elemenata, njegovi izuzetno ritmični techno glazbeni setovi malo koga ostavljaju ravnodušnim. Loco Dice poznat je po tome da je surađivao sa zvijezdama poput Snoop Dogga, Ushera, Kelis i mnogih drugih. Danas nastupa na svim vodećim svjetskim festivalima, a rezident je kluba Hi na Ibizi.

Setovi Talijanke Indire Paganotto puni su zarazne plesne energije. Izdala je EP-ove pod nazivom ‘Number’, “Yellow Lambo” za Octopus Snimke, “Katsumi” i “Red Ninja ” na Second Stateu, nakon čega su uslijedili nastupi u klubovima i na festivalima diljem svijeta. Archie Hamilton ovog je ljeta u Hrvatskoj nastupio nekoliko puta i uvijek se tražila ulaznica više za njegove nastupe. Doživio je izuzetan uspon na techno sceni postavši jedan od najcjenjenijih umjetnika u svom žanru.  Ulaznice se mogu kupiti putem službene web stranice Festivala.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]