PRIJAVI SE ZA RED BULL FLICK: NAJVEĆI 2V2 CS:GO TURNIR NA SVIJETU

Igraj jedan od najpopularnijih esport naslova na svijetu – Counter-Strike: Global Offensive.
Prvi Red Bull Flick održan je 2019. u Turskoj, tada samo za lokalnu publiku. U posljednjih nekoliko godina postao je najveći 2v2 CS:GO turnir na svijetu s desecima tisuća natjecatelja iz više od 30 zemalja svijeta.

Koncept je jednostavan, spojiti najbolje amaterske i poluprofesionalne igrače te im omogućiti da se u parovima natječu protiv onih najboljih na svijetu. Nikola “niKo” Kovač, Nemanja “huNter-” Kovač iz G2 Esportsa, Kaike “KSCERATO” Cerato iz FURIA eSportsa i Valdemar “valde” Vangså igrač OG Esportsa, samo su neki igrači koji su se suprostavili najboljima parovima iz cijeloga svijeta u dosadašnjim izdanjima Red Bull Flicka.

Sistem natjecanja je jednostavan. Sastoji se od nacionalnih kvalifikacija s kojih pobjednici idu u Kopenhagen na dodatne kvalifikacije za veliko finale gdje se najbolji imaju prilike okušati u borbi protiv profesionalnih igrača.

Kvalifikacije su online 15.10. i 22.10. , a link za prijavu nalazi se tu.
Ove godine će se završnica hrvatskih kvalifikacija za Red Bull Flick održati u Falkensteiner Punta Skala resortu, kao i prošle godine. Pobjednici će od 16. do 20. studenog putovati u dansku prijestolnicu Kopenhagen na okršaj protiv najboljih iz više od 30 zemalja svijeta i priliku za igrati protiv profesionalaca.