Advent se ove godine vraća punom snagom!

Written by on 21/11/2022

Ova subota označava službeni početak Adventa u Zagrebu i mi ti donosimo listu glavnih lokacija na kojima ćeš moći uživati u raznim događajima i ugostiteljskim kućicama.

Image by Goran Horvat from Pixabay

Tri su nove lokacije na koje se širi Advent: Trg dr. Franje Tuđmana, Park Grič i Stara Vlaška. Upravo na trgu dr. Franje Tuđmana nalazit će se glavna adventska atrakcija ove godine – panoramski kotač Zagreb Eye. On je visok 36 metara, ima 24 poluotvorene kabine i dva kruga vožnje od 10 minuta će ti sigurno omogućiti dovoljno vremena za fotkanje s ekipom.

Naravno, vraća se i Baš Naš sa svojim bogatim programom događaja. Već su za otvorenje ovu suobutu najavili da dolazi grupa TBF, a sljedeći petak (2.12.) svoj je nastup najavio i Zembo Latifa. Ovog adventa očekuju nas svakakve atrakcije koje nismo viđali prošlih godina. Fuliranje se vraća na Strossmayerov trg, Ledeni park je ponovno na Trgu kralja Tomislava.

Ovogodišnja adventska priča počinje u subotu u 17 sati paljenjem prve adventske svijeće na Trgu bana Josipa Jelačića, program na Gornjem gradu otvara se u 18 sati dok Ledeni park počinje sa svojim programom u 19 sati. Paljenje lampica na Zrinjevcu po rasporedu kreće u 19:50.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]