Martin Garrix pokreće akademiju!

Written by on 21/11/2022

Martin Garrix najavio je pokretanje programa kao pomoć i poticaj novim i nadolazećim umjetnicima elektroničke glazbe.

Glazbena akademija Martina Garrixa pozvat će više od 40 glazbenika, tekstopisaca, pjevača i producenata u trodnevni program s ciljem opremanja mladih umjetnika savjetima za uspješnost i snalaženje u glazbenoj industriji. Garrix će biti domaćin tečajeva u studijima svoje izdavačke kuće STMPD RCRDS u Amsterdamu.

Sudionici će učiti ponajviše o procesu izrade pjesama, miksanju, masteringu i o važnijim pojedinostima glazbene industrije. Također mladi umjetnici će na akademiji saznati kako upravljati rezervacijama i distribucijom svojih izdanja.

“Jako sam uzbuđen zbog ove glazbene akademije”, rekao je Garrix u izjavi. “Fokus za nas u STMPD RCRDS su talenti u usponu, ali zahvaljujući ovom programu možemo pružiti potporu velikoj skupini novih talenata iz cijelog svijeta!”

Izvođači se prijavljuju slanjem motivacijskoga videa i najviše tri vlastite pjesme. Registracija je krenula 1. prosinca, a završava 27. siječnja 2023. Odabrani sudionici akademije bit će objavljeni u veljači prije službenog pokretanja u Amsterdamu koje će se održati 28. ožujka.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]