Martin Garrix proživio je nevjerojatno iskustvo!

Written by on 21/11/2022

Martin Garrix nam već godinama nudi pogled u svoj osobni život iza kulisa putem svojega showa na YouTube – u, The Martin Garrix Show. Izlaže svoja iskustva sa festivala, daje nam pogled u snimanje svojih najvećih hitova i dijeli još mnogo drugih zabavnih trenutaka s putovanja. Show je prvi puta pušten u javnost prije osam godina, a u svojoj petoj sezoni stvari je doveo do nevjerojatne razine.

U najnovijoj epizodi, nizozemske zračne snage pomogle su Garrixu da proživi jedno ogromno iskustvo. Let u stražnjem dijelu borbenog zrakoplova F-16. Gotovo svaki korak procesa dokumentiran je u videu. Iako možda misliš da samo trebaš potpisati neke papire i otići gore u mlažnjak, to baš i nije tako. Prije nego što je uopće krenuo u taj dugi proces da se pridruži pilotu na nebu, Garrix je morao proći liječnički pregled koji mu je omogućio polijetanje. Susreo se s trenerima vojne posade kako bi naučio način disanja dok doživljava visoke razine G-sile, a u tom procesu pripreme prošao je i kroz postupke katapultiranja i spuštanja padobranom u slučaju požara ili opasnosti.

Nakon prolaska cijelokupne obuke dobio je odobrenje da uđe mlažnjak za iskustvo života. Kamera u pilotskoj kabini snimila je cijeli let, od prikazivanja polijetanja, simulacije borbe s drugim zrakoplovom, povlačenje 9G – sile sve do preuzimanja kontrola nad mlažnjakom. Nakon borbe sa silom kako bi ostao pri svijesti, Garrix se smijao i tražio da to učine još koji put.

(naslovne fotografije: Facebook/Martin Garrix)

Facebook Comments
Tagged as

[There are no radio stations in the database]