Salvatore Ganacci je izbacio svoj prvi album!

Emir Kobilić ili Salvatore Ganacci, kako ti je vjerojatno poznatiji, već dugo godina pruža ekipi vrhunsku zabavu na svojim live nastupima. Svojom energijom postao je ikona elektorničke glazbene scene i sinonim za razuzdani festivalski nastup. Sada je došlo vrijeme da djelić svoje osobnosti i talenta stavi i u album.

Ovaj petka izašao je Culturally Appropriate na kojem možeš naći 15 pjesama za svaku prigodu. Singlovi koji su izašli prije albuma dali su nam naslutiti kako možemo očekivati nešto jedinstveno i nešto s čim se dosada još nismo susreli. Za pjesmu Take Me To America uzeo je sample od Dubioze Kolektiv, dok je na pjesmi Let You Do This surađivao sa Sebastianom Ingrossom i Steveom Angellom iz Swedish House Mafie. Te pjesme već možeš naći na našoj playlisti, ali uz njih imaš i drugih dragulja na albumu.

Ako na tulumu odlučiš malo dići atmosferu i pustiš pjesmu kojom počinje album, And Dance, rasplesat ćeš ekipu minimalnim tech houseom i vrhunskim grooveom a za drugu pjesmu na albumu, Sexy Narkoman će te svi pitati gdje si ju našao. Početak albuma je savršen uvod u raspoloženje koje te prati kroz ostatak albuma.

Culturally Appropriate je u 15 pjesama izvrstan prvi pregled u sposobnosti i talent ovog švedskog DJ-a i producenta bosanskih korjena.

(naslovna foto: Facebook/Salvatore Ganacci)