5 događaja za Božićni vikend!

Božićni vikend je ispred nas. To je prije značilo da jedva čekaš božićno jutro i otvaranje poklona ali sada to znači da planiraš na koji bi party mogao ići s ekipom.

Da ti to olakšamo, mi smo sastavili listu događaja na koje možeš otići ovaj vikend i kasnije se stresirati oko mamurluka na obiteljskom ručku.

 Lollipop @ Lauba 23. prosinca

Na Lollipopu te za Božić čekaju samo najjači 2000s i 2010s hitovi.

Karte možeš naći u sustavu Entrio po cijeni od 90kn!

SANTA’S CLUB Xmas party @ Baš Naš 23. prosinca

U sklopu Adventa te čeka daytime party gdje ti sviraju DJ Indy i DJ Turk 11-16 sati.

Ulaz je slobodan!

5kom – Sam u KATRANu // 23.12. // 22h 23. prosinca

Ne moraš ti biti sam kod kuće kad možeš otići do KATRANa gdje te čeka DJ Em Bee i najjači Dance i Disco hitovi uz dozu RnB i House klasika.

Ulaz je FREE do 23!
od 23:00 do 23:5940,00KN
od 0:00 do 3:0050,00KN
Ulaz u klub dozvoljen je starijima od 21 godinu!

Dobar Božić [DAY + NIGHT] 25. prosinca

Na sami Božić možeš uživati uz vrhunsku ekipu iz Dobar House. Tijekom dana (18 – 23) ti na EU ADVENT sviraju Egzotika DJs, Stephanie Prekali i Tom Bug a navečer te u Petom Kupeu čekaju Elena Mikac, Hrwo E, Pips i Tom Bug.

Karte možeš naći u sustavu Entrio po cijeni od 70kn.

 Obsession Rave X-mas Bang w/ Acor & SZG 25. prosinca

Za party do same zore možeš se uputiti u Boogaloo gdje te čekaju SZG iz Brazila i Ancor iz Novog Sada koji su prvi put nastupaju u Hrvatskoj i pružiti će ti blagdansko iskustvo kakvo sigurno još nisi doživio.

Za blagdanski vikend imaš mnoštvo dnevnih i noćnih opcija ali nemoj biti previše zločest da te ipak dočekaju pokloni ispod bora!