Znamo tko nastupa na Coachelli 2023!

Written by on 11/01/2023

Jedan od najvećih festivala na svijetu je napokon objavio tko će biti headliner njihovog ovogodišnjeg izdanja. Na pozornici Coachelle se uvijek nađu velika imena poput Swedish House Mafie, The Weeknda, Beyonce i Billie Eilish i ova godina nije iznimka.

Za dva vikenda u Kaliforniji će se okupiti tisuće ljudi koji će uživati u nastupima najjačih imena glazbene scene.

Za prvi dan festivala 14. i 21. travnja će nastupiti Maceo Plex, Malaa, Vintage Culture i Idris Elba koji je ove godine izbacio It’s Ours, vrhunsku suradnu s ARTBAT-om i Davidom Guettom.

Za drugi dan festivala 15. i 22. travnja na Coachellu dolaze Charli XCX, Sofi Tukker, Tale of Us, Hot Since 82 i Eric Prydz koji će se sobom donijeti i vrhunsku HOLO produkciju koju smo imali priliku iskusiti i na Tomorrowlandu.

Za finalni dan 16. i 23. travnja će nastupiti Fisher, Chris Lake, Adam Beyer i Boris Brejcha koji nam je ovaj petak dao peti dio Club Vibes-a.

Kao poseban gost ovogodišnjeg izdanja je najavljen Calvin Harris i za karte se možeš već sad predbilježiti na njihovoj službenoj stranici coachella.com jer prodaja počinje od petka (13. siječnja)!

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]