The Weeknd izbacio spot za najnoviju pjesmu!

Prošlo je godinu dana od The Weekndovog zadnjeg albuma ‘Dawn FM‘. Nakon tog albuma nije stao sa suradnjama i novim izadnjima. Sredinom prošlog mjeseca, dan prije izlaska novog Avatara: Put vode, Swedish House Mafia i The Weeknd počastili su nas novom pjesmom Nothing Is Lost (You Give Me Strength). The Weeknd je odradio svoj posao iznimno dobrim tekstom i prenesenim osjećajima, a legende house glazbe Swedish House Mafia taj su osjećaj pojačali jako dobrom podlogom.

Uz novu suradnju sa Swedish House Mafiom izbacio je još noviju pjesmu i uz nju spot. ‘Is There Someone Else?‘ jedna je stvar retro – stila koja je neizbježna za poslušati.

The Weeknd, osim što je u glazbenim vodama, bacio se malo i u glumačke vode. Za 2023. je najavljen izlazak njegove prve serije ‘The Idol‘. Više informacija oko datuma izlaska, radnje u seriji i kako će sama serija izgledati očekujemo uskoro. Do tad nam preostaje pogledati nekoliko trailera koje je izbacio i uživati u spotu najnovije pjesme ‘Is There Someone Else?‘.

(naslovna foto: Facebook/The Weeknd)