Omiljeni EDC festival ovoga je puta na moru!

Svima poznati EDC festival ovoga puta fanove je odlučio malo razmaziti i, umjesto kupanja u znoju, odvesti ih na 4-dnevno krstarenje ogromnom jahtom i partijanjem od Miamija preko Bahama.

Jahta će isploviti 4. studenog iz Miamija i prije nego što se uputi na svoj privatni otok Great Stirrup Cay ( Bahami ) otplovit će u Nassau ( Bahami ) na ekskluzivnu otočnu zabavu. Nakon tih zabava vraća se u Miami, 8. studenog.

Na jahti će se nalaziti 8 stage-eva i hrpa raznih aktivnosti od laser taga, gocartinga, comedy showova do water slidesa i kupanja u bazenima.

Takozvani EDC ( Electric Daisy Carnival ), pošto ovoga puta odlazi na put kroz nekoliko zemalja morem, nazvan je EDSea. Pre-Sale karata kreće 17. siječnja.

Uz ove godine popularni EDSea na moru, Insomniac Events organizirat će kao i svake godine EDC Mexico ( 24. – 26. veljače 2023. ) i EDC Las Vegas ( 19. – 22. svibnja 2023. ).

Lineup Dj-eva koji te očekuju na 8 stage-eva u studenom na ogromnom 4-dnevnom partijanju saznati ćemo uskoro, do tad za više info čekiraj link i do 17. siječnja razmisli hoćeš li ići i želiš li propustit ovakvu vrstu zabave!

( naslovna foto: Facebook/ElectricDaisySea )