Future Scope dovodi legende na Jarun!

Sve je bliže još jedna godišnjica klupskog programa Future Scope, a za 21. godišnjicu na lineup-u su se našle apsolutne legende elektroničke scene!

Ovaj najdugovječniji hrvatski klupski program nam godinama u Hrvatsku dovodi najveća imena techno scene od Amelie Lens, Deborah de Luce pa sve do Borisa Brejche. Prošle godine su, za svoju 20. godišnjicu, organizirali vrhunski trodnevni festival na kojem su neki od izvođača bili Sven Väth, Paul van Dyk i Faithless.

Za 21. godišnjicu, 12. i 13. svibnja, Jarun će zatresti osnivači Detroit techno zvuka Jeff Mills i Derrick May i jedan od najutjecanijih suvremenih producenata elektroničke glazbe Paul Kalkbrenner.

Podrška ovim imenima bit će vrhunski domaći izvođači Petar Dundov, Shipe, DJ Jock i Neroa i zbog toga ovaj spektakl nikako ne smiješ propustiti!

Early bird ulaznice rasprodale su se u samo nekoliko dana stoga požuri da svoje ulaznice osiguraš što prije! Prvi val ulaznica u prodaji je preko sustava Entrio po cijeni od 25 eura, a možeš ih nabaviti na linku.

(naslovna foto: Facebook/Future Scope)