Izašao je program EXIT Dance Arene!

Exit mts Dance Arena godinama gradi reputaciju kao jedna od najboljih pozornica elektronske glazbe na svijetu i za ovu godinu ponovno dovode vrhunske izvođače u Novi Sad.

Opasno su počele pripreme za ovogodišnje izdanje EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi koje će se održati od 6. do 9. srpnja. Znamo već da su se među headliner-ima našli The ProdigySkrillex Alesso, a upravo je podebljan i lineup za Dance Arenu.

Prvi dan mts Dance Arenu će tresti vrhunska ženska postava. Osim Indire Paganotto, tada će nastupati Nina Kraviz i Amelie Lens. Drugi dan nastupa legenda Eric Prydz kojeg se čekalo punih deset godina. Osim njega, na rasporedu za petak su Camelphat i Space Motion. Za subotu je rezerviran tech house zvuk i nastupiti će Hot Since 82, Michael BibiVintage Culture. Posljednji dan biti će u tonu melodic techna i dolaze Ben Böhmer, Agents of Time i Mind Against, a Dance Arenu u nedjelju zatvara Keinmusik.

Festivalske ulaznice za EXIT 2023 dostupne su na njihovoj službenoj stranici i preko sustava Entrio po cijeni od 65 eura, a od 15. ožujka će biti dostupne i jednodnevne ulaznice!

(naslovna foto: Facebook/EXIT Festival)